Inlägg från: FDFMGA |Visa alla inlägg
  • FDFMGA

    Trump som president :( vad händer nu?

    Flash Gordon skrev 2017-02-19 13:43:39 följande:
    Och man blir fan dummare av att läsa DN än man var innan.
    Då rekommenderar jag dig att avstå.

    Även om jag tror att du även har fel här som i många andra av dina påståenden.
    Alla måste böja sina huvuden inför Åkessons briljans vid roulettebordet
  • FDFMGA
    JTA skrev 2017-02-19 15:25:11 följande:

    Flash Gordon ger en möjlig beskrivning av hur det gått till när MSM reproducerat en nyhet utan att tänka själva. Och med det som anledning undrar du om det är så det går till i HENOMS kretsar!? Det rimliga hade varit att du förklarar hur det gått till när alla dessa media funnit det mer sannolikt att Trump hittat på en terrorattack än att han refererade till ett tv-program. Istället, bara trams.
    Inte alls trams. Vad som är uppenbart nu som tidigare är att USA fått en president som i bästa fall har mycket svårt att skilja mellan sant och falskt, i sämsta fall anser att han står över sådant.

    Min uppfattning är att det är det senare som gäller. Att han dessutom har svårt för att uttrycka sig begripligt gör det inte lättare.

    Vad han syftade på vet han väl bara själv. 
    Alla måste böja sina huvuden inför Åkessons briljans vid roulettebordet
  • FDFMGA
    nihka skrev 2017-02-19 16:53:08 följande:
    UD har väl också fått sin information från Dagens Nyheter smile2.gif

    Ska bli spännande att höra vad man får för svar.
    Haha.

    Jag tror inte att UD anser att USA:s president kan prata om det som inträffade i Sverige i går kväll utan att hans uttalande preciseras.

    Min personliga gissning är att han syftade på den där terroristen som sprängde sig själv i luften i Stockholm 2010 eller när det nu var. Händelsen nämndes ospecificerat i propaganda-sändningen som Trump förmodligen sett.

    Hur var det nu när Trump beslogs med lögnet på senaste presskonferensen, då sa han att han hade fått den informationen.

    Så ingen utom tokskallen själv och den som informerade honom vet ju vad han hade fått för information den här gången smile2.gif

    Och så brukar vi klaga på att Löfven har lite svårt att vara precis i sina uttryck ibland smile2.gif
    Alla måste böja sina huvuden inför Åkessons briljans vid roulettebordet
  • FDFMGA
    nihka skrev 2017-02-19 17:51:27 följande:
    Men varför ska man behöva gissa? Ska man acceptera att landets främsta företrädare behöver lära sig hur man pratar?
    Nej, du kan ju tänka dig hur reaktionen bland vissa som försvarar den amerikanska clownen skulle reagera om någon i den svenska regeringen hade ens tillnärmelsevis likartade problem att göra sig förstådd.

    Trump är duktig på att vädja till hatet hos dem som inte kan eller vill skilja mellan sant och falskt.

    Personligen så gissar jag att han har kroknat inför motgångarna som president och vänt sig till det område han anser sig behärska - få anhängarna att hata.

    Det kan komma att bli riktigt obehagligt i USA innan han förhoppningsvis fråntas makten, det är inte mer än några veckor sen han påstod att han skulle bli hela Amerikas president - men i likhet med vissa andra galningar måste han ha såväl yttre som inre fiender för att kunna motivera sig själv och anhängarna.

    Och ju mer han kommer att misslyckas med det han trodde han skulle kunna uträtta som president desto större fokus kommer han nog att få på hatet och på vilka som borde/ska låsas in.
    Alla måste böja sina huvuden inför Åkessons briljans vid roulettebordet
  • FDFMGA
    nihka skrev 2017-02-19 19:48:03 följande:
    Kroknat? Det har ju inte ens gått en månad. 

    Jag är rädd för att du har rätt. Om man inte kan förena människor med gemensamma mål kan man ytligt sett förena genom att peka ut en gemensam fiende.
    Ja, kroknat.

    Har stött på den där bortskämda typen många gånger och när det inte går som de vill så tapapr de fokus - eller snarare skiftar fokus till att skylla ifrån sig på andra för att de misslyckades.

    The Guardian har förresten kommit fram till vad det var Trump syftade på - det alternativa Sverige förstås och där skedde det ett allvarligt terrordåd,

    MSM envisas med att kalla det alternativa Sverige för Pakistan.
    Alla måste böja sina huvuden inför Åkessons briljans vid roulettebordet
  • FDFMGA
    nihka skrev 2017-02-19 23:58:33 följande:
    Jo, jag ser det också, men fattar ändå inte hur det kan ha gått utför så snabbt. Ingenting runt Trump känns riktigt fattbart, inte att han blev vald, inte hur han (inte) fungerar på sin post och inte att han sitter kvar efter alla fadäser. Och att han hur hunnit med så många fadäser på så extremt kort tid. Måste vara något slags världsrekord.
    Trump är bara en korkad mobbare och patologisk lögnhals som kräver ständig bekräftelse från sin publik, man kan ju undra vilken barndom han hade egentligen.
    Alla måste böja sina huvuden inför Åkessons briljans vid roulettebordet
Svar på tråden Trump som president :( vad händer nu?