Inlägg från: Junojune |Visa alla inlägg
  • Junojune

    hur ofta vill din fru /sambo ha sex?

    liberotutte skrev 2016-11-20 00:28:08 följande:

    Jag och min fru har tolv år ihop och tre barn.

    Jag städar lagar mat hjälper till sååå mycket jag bara orkar för att hoppas Att få ligga till helgen.

    Inget intresse finns ,jag får alltid tjata .

    Tjatar ja tillräckligt mycket och får sug eller runk så får jag alltid höra att det tar lång tid och så vidare , och hon kollar på klockan under tiden hela tiden .

    Och noll engagemang.

    Ska det verkligen vara såhär ? Barnen är 3,4,5.

    Hur ser det ut för er ?

    Snälla skrev några meningar, börjr bli desperat.


    Hittar inga svar från ts. Så här kommer lite funderingar:

    Som flera andra skrivit är jag mycket skeptiskt till din inställning till sex där vardagssysslor används som byteshandel. Gör jag detta får jag detta.

    Men det framgår inte hur ofta ni har någon form av sex. Är det varje helg? Är det en gång per vecka eller två? En gång varannan vecka? En gång i månaden? Varannan månad? Och jag undrar vad du tycker vore rimligt? Hur länge har det varit som det är nu?

    Jag håller även med andra i tråden om att det krävs mer än lite vardagssysslor för att få igång någon glöd och mer än ett par fina ord eller några smekningar. För vissa behövs flera dagars uppbyggande, som någon annan skrev. Och då är det viktigt att det känns att det är för att man vill uppvakta och ge uppmärksamhet, inte bara för att man hoppas få något tillbaka.

    Är du överlag kärleksfull och omtänksam och engagerad, eller mer distanserad och oengagerad? Sånt påverkar också. Den där inställsamheten som då och då dyker upp från ingenstans är lite snuskig, och känns inte ett dugg som om den andre är engagerad utan snarare tvärtom.

    Sen undrar jag om du gör något själv gör för att tillfredsställa dig? En del kan man faktiskt sköta själv, dina lustar är ju inte hennes "ansvar" så att säga.
Svar på tråden hur ofta vill din fru /sambo ha sex?