Inlägg från: Anonym (Könsfördelning) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Könsfördelning)

    Så kom flyktingmännen till ens egna skyddade område

    Anonym (mor) skrev 2016-12-01 04:59:49 följande:

    Jag hoppas mina framtida barnbarn bli pojkar allihop. Det är inte lika vanligt att killar blir tafsade på och våldtagna.


    Då blir du sannolikt utan barnbarn då. Är det bättre?
  • Anonym (Könsfördelning)
    Johan75 skrev 2016-12-01 09:15:13 följande:
    Sannolikt? Du menar att det kommer finnas fler män som blir utan barn i framtiden än vad det kommer finnas män som får barn? Finns det siffror som pekar på detta?
    Med 106 män på 100 kvinnor blir ungefär 75% pappor med de sociala regler vi spelar med idag. Om du tar du 17 och 17 åringar är förhållandet nu 200 pojkar på 100 flickor.

    Så i vissa generationer blir det långt färre än 50% av männen som blir pappor.

    På så vis skulle det ju vara bättre att få döttrar.
  • Anonym (Könsfördelning)
    lövet2 skrev 2016-12-01 22:40:02 följande:
    Bl a för att de ändrat kriterierna för vad som räknas som våldtäkt. Sådant som räknas nu, gjorde inte det då.
    Hur stor är den effekten?
  • Anonym (Könsfördelning)
    Johan75 skrev 2016-12-02 09:16:18 följande:
    Intressant, men jag hoppas att du inte tar illa upp ifall jag gärna ser källor på detta?
    Inte alls, så länge du efterfrågar källor på något specifikt och inte bara svamlar i största allmänhet.

    I fall du menar att det blir enklare för män att hitta en partner att ha barn med ifall överskottet på män ökar kraftigt så är det ju svårt att samtala med dig.
  • Anonym (Könsfördelning)
    Johan75 skrev 2016-12-02 09:21:31 följande:
    Tror inte det spelar någon roll vilket område det är. Har i vuxen ålder förstått att det som lövet beskriver har drabbat många tjejer och kvinnor i min närhet under deras uppväxt, oberoende var de är uppväxta. Inget jag som kille känner igen och inget som jag ens trodde var möjligt, men så har de haft det tydligen. 
    Du gick i en högstadieklass där exakt alla tjejer som hade större bröst än A-kupa blev indragna på toa och klämda på brösten av 2-3 killar?

    Var var det här? Hur många tjejer klämde du själv på brösten under de här formerna?
  • Anonym (Könsfördelning)
    Johan75 skrev 2016-12-02 09:39:29 följande:
    Ok, källor på att det går 200 pojkar på 100 flickor i vissa åldersgrupper. Jag har sett siffror på att det är betydlgt fler pojkar, men inte dessa stora skillnader. 

    Gärna också källor på att 75 % av männen blir förälder vid 106/100 fördelning. Inte för att jag misstror siffran utan för att jag vill läsa på.
    www.scb.se/statistik/BE/BE0701/2000I02/BE51ST0207_04.pdf

    Det är alltså runt 72% av svenska män som blir pappor med det är ju under svenska förhållanden vilka redan är skruvade.

    Det finns en norsk studie som är bättre då de har en mycket mer gynnsam fördelning eftersom de har influx av unga kvinnor från bland annat Sverige blandat med sin övriga invandring, men även under de förhållandena så blir det endast 75% av de norska männen som blir pappor.

    Källor på 200 pojkar på 100 flickor finns det flera av, det finns flera regioner i sverige där den könsobalansen för närvarande upprätthålls. Jag har sett regionerna nämnas i nyhetsflödet, men orkar inte hitta dem just nu, eftersom frågeställningen ändå är meningslös.
  • Anonym (Könsfördelning)
    Johan75 skrev 2016-12-02 09:37:27 följande:
    Jag skrev ju uttryckligen att jag inte kände igen mig. Missade du det? Jag klämde inga tjejer på brösten. Men vem är jag att säga att de som berättar detta har fel? Ljuger de för mig? Jag tror inte det. Jag tror att det säkert hände saker på min högstadieskola som jag inte såg. 
    Uttryckligen skrev du det här "...men så har de haft det tydligen."

    Och som bevis anförde du att kvinnor ju själva sagt det. Är det något kvinnor gör i överflöd så är det att manipulera verkligheten.

    Om du nu inte tafsat på alla de här tjejerna på toa, och inte jag heller, och vi inte känner igen oss bland våra killkompisar under högtstadietiden, vem ska då ha låst in ALLA tjejer med tuttar större än A-kupa på toa och fingrat på deras tuttar?

    På riktigt. Du tror inte en rimligare förklaring är att kvinnor helt enkelt blåljuger om vad de upplevt för att skaffa sig ett ökat skyddsvärde och därmed få till en maktförskjutning till sin fördel i samhället.

    Sluta tro på vad kvinnor säger förutsättninslöst, speciellt bär det är i princip vansinnigt.  Kvinnor håller ju långsamt på att ta livet av dig rent genetiskt och du fortsätter se dem som en säker källa till upplysning för att de säger något.
  • Anonym (Könsfördelning)
    Johan75 skrev 2016-12-02 10:17:26 följande:
    Tack!

    Jag har sett siffror som pekar på drygt 120 pojkar på 100 kvinnor. 200/100 låter galet mycket och jag avvaktar nog tills jag får se en trovärdig källa innan jag tar det för en sanning. Visst kan det skilja mellan regioner, men det betyder å andra sidan att det lutar åt andra hållet i andra regioner. 
    Självklart. Flyktinglägrena i Turkiet har ett kvinnoöverskott tack vare beslutet tagna av våra europeiska beslutsfattare. Det är därför vi ska rösta bort på dem en efter en och ta tillbaka länderna, eventuellt behöver vi avskaffa kvinnlig rösträtt för att det gjort. Men, det är i så fall vad vi kommer att göra. Kvinnlig rösträtt var ett misstag från dag 1.

    En död treåring på en strand blir ett skäl till importera 35000 män i övre tonåren eller i tjugoårsåldern från Afganistan. Från Afganistan... Varför? Tja, titta på bilden.

    Det är vad du får när kvinnor röstar. Och det behöver få ett slut, innan det gör slut på oss alla. Det är ren överlevnad.
  • Anonym (Könsfördelning)
    Johan75 skrev 2016-12-02 10:21:40 följande:
    Nu låter du helt verklighetsfrånvänd i mina öron. Ja, jag tror på vad mina nära vänner berättar. Jag tror inte på någon slags kvinlig sammansvärjning i denna fråga. Jag gör inte skillnad på kvinnor och män när jag bedömmer sanningshalten i vad de säger. 
    Det är mer verklighetsfrånvänt att tro på något som så uppenbart är osant än att inte se hur verkligheten ser ut med sina egna ögon.

    Det är stor skillnad på sanningshalten i vad män och kvinnor säger i flera frågor.
  • Anonym (Könsfördelning)
    Johan75 skrev 2016-12-02 10:40:55 följande:
    Att se verkligheten med egna ögon innebär för mig även att lyssna på andra. Att tro att men endast själv har förmågan att tolka verkligheten är snarare ett osunt tecken. Värderingar ska göras oavsett vem som säger något, och man ska även ifrågasätta sig själv. Jag ser det givetvis inte som uppenbart osant. 
    Att ALLA tjejer i högstadiet med bröst större en A-kupa blivit indragna på toa och tafsade på av 2-3 killar är helt uppenbart osant, och om du inte ser det blir alla andra av dina verklighetsbeskrivningar svåra att ta på allvar.

    Lyssna är en helt annan sak. Man kan lyssna på någon som anser att jorden är platt och 8000 år gammal, men som i ditt fall, tillskriva det där substans bara för att det sagts, utan att se vad den personen eventuellt vill uppnå, är ett osunt tecken om något. 
Svar på tråden Så kom flyktingmännen till ens egna skyddade område