• Rut86

    Vi som just börjat försöka, här kan vi stötta varandra

    Har just börjat försöka bli gravid och börjar redan bli galen :) Här kan vi stötta varandra på vägen till ett positivt test!

  • Svar på tråden Vi som just börjat försöka, här kan vi stötta varandra
  • Rut86

    Tog själv ut spiral 17e november. Hade då ägglossning just då och om min mens hade varit regelbunden skulle den nu varit 3 dagar sen. Är super trött, illamående till och från, ömma bröst och har varit lite yr ibland. Än så länge visar testet ingenting. Vet inte om jag inbilar mig symtomen? :)

  • Rut86

    Hej! Spännande Aspargus, hoppas att det går vägen denna gången. Jag är 30 och min man 32. Jag har ett barn som är 7 så det var längesen jag gick igenom allt det här.

    Vet ju att det kan ta tid men blir helt knäpp av att tänka på allt. Önskar verkligen att kag kunde slappna av och tänka "blir det så blir det".

  • Rut86

    Kul att vi är ett gäng i samma situation! Min mens kom idag, är inte så värst besviken eftersom det bara var första försöket. Men hade hur mkt symtom som helst så kommer inte lyssna på dem igen :)


    Nacka11 skrev 2016-12-04 12:25:40 följande:

    Efter jag slutade med P-ring va mensen väldigt oregelbunden, så jag lästa mig till att man kan äta rosenrot och GLA. Så det började jag med och efter det så har den kommit som en klocka. Pratade med hon i Life butiken och hon rekommenderade MorGla när det kommer till att balansera det hormonella.


    Det låter som ngt för mig, tack för tipset!
  • Rut86
    vetlanda skrev 2016-12-04 14:28:44 följande:

    Vore kul att veta när ni förväntar mens alternativt ska ta ett grav.test?

    Jag väntar min mens den 8 december.


    Eftersom jag just fick min är nästa på nyårsafton :) Men har så oregelbunden men på ett ungefär.
    Nacka11 skrev 2016-12-04 14:42:27 följande:

    Jag ska ha den 12-13/12. Så jag ska försöka hålla mig med att inte testa innan det :)


    Det är svårt att låta bli att testa :) Har just beställt en hel massa test. Får se om jag oxå klarar av att hålla mig nästa gång.

    Hoppas det går vägen för er!
  • Rut86
    Fjällsippa skrev 2016-12-05 19:11:38 följande:

    Någon mer än jag som inte kommer gå med i facebookgruppen utan hänger kvar här?


    Kommer finnas här oxå...
  • Rut86
    Iridina skrev 2016-12-06 03:31:50 följande:

    Jag blir också kvar här, jag vill inte gå med i Facebookgruppen. Jag klickade på de två första medlemmarna som visades där och de har ett antal vänner som jag har flera gemensamma vänner med, i olika delar av landet dessutom, varav två är mina gamla barndomskompisar.

    Jag vill inte att släkt och vänner får reda på att vi försöker skaffa barn, eller att jag är gravid (vilket jag hoppas ska ske snart) på internet. Vi vill berätta det själva när vi känner oss redo.


    Förstår dig. Är lite rädd för det där själv... Känns lite tryggare här. Vi har inte heller sagt något till familj och vänner. Känns som att det blir ännu mer press då.
  • Rut86
    Shea skrev 2016-12-06 13:03:39 följande:

    Hej! Håller med tidigare talare, superbra tråd! :D Här hemma har vi inget uttalat att vi planerar barn för mannen vill att de ska "ske spontant" men vi har ändå aktivt beslutat att vi ska sluta med preventinmedel, haha, Har än så länge bara haft sex vid ett äl och nu närmar sig andra, tänker att det är nog svårare för oss tjejer att låta det "ske spontant"- vi är ju hela tiden medvetna om vilka steg i cykeln kroppen går igenom. Jag hoppas iaf på mitt BIM 22 december. Om han nu hinner hem innan jag passerat mitt äl....  


    Hehe, känner igen mig så! Tänkte oxå att det skulle ske spontant. Går nog bra för min man men inte alls för mig ????

    Hoppas det går bra för er!
  • Rut86

    [quote=77194883][quote-nick]Rut86 skrev 2016-12-06 16:41:05 följande:[/quote-nick]Hehe, känner igen mig så! Tänkte oxå att det skulle ske spontant. Går nog bra för min man men inte alls för mig ????

    Frågetecknet är en smiley:)

Svar på tråden Vi som just börjat försöka, här kan vi stötta varandra