• vetlanda

    Vi som just börjat försöka, här kan vi stötta varandra

    Jag hade plussade på ägglossningstest den 22 november. De sista dagarna har jag mått illa på eftermiddagarna från och till. Har BM den 8 december. Därför är det ju vad jag förstått alldeles gör tidigt för att vara ett grav-symptom. Nån av er som vet ifall man kan få väldigt tidiga pms innan mens och i så fall om illamående helt plötsligt kommit i så fall? Aldrig känt av det innan.

  • vetlanda

    Jag har använt en app i snart ett år så jag har koll på att detta inte är något som brukar hända. Mår illa av alla möjliga lukter. Hundens ben, spolarvätskan i bilen tidigare idag. Men jag funderar på om det kan vara nån magkatarr kanske. (?)

    Kommer inte att testa förens mensen är sen.

  • vetlanda

    Har ni varit gravida innan? Jag har inte det. Tänkte på en annan sak. Och nu får ni verkligen inte tro att jag är alkoholist eller nåt sådant.

    Men just den här månaden har jag noll sug efter vin. Älskar fina röda viner. Och det är l självklart så att jag inte dricker alkohol jämt på helgerna. Men att absolut inte vara sugen alls en fredag kväll eller lördag är för mig ovanligt.

    Iofs så kan det ju kanske bero på illamåendet som kan vara magkatarr eller nåt sånt? Era erfarenheter?

  • vetlanda

    Jaså är du gravid. Grattis!

    Ja det kan säkert vara så. Jag hoppas dock att det släpper. Avskyr att mår illa.

  • vetlanda

    Håller med. Hellre mens än ett negativt test. Får hålla tummarna. Både för mig själv och er andra tjejer. ?

  • vetlanda

    Vi gr ingenting sådant. Vi har sex precis som vanligt på helgen. Vill absolut inte ha nån hets. Då tror jag att de tar ännu längre tid. Då man stressar både sin egen och sambons kropp.

  • vetlanda

    Oj nä de kan jag förstå. Jag har flera kompisar som haft planerat sex runt äl. Å då har de inte hänt nåt å sen när de släppt på det så har de blivit gravida. Det är mest det jag har i bakhuvudet.

    För min del ska sambon börja ligga ute 7 veckorna nu så de blir helgsex automatiskt nu.

    Kan man äta nåt som ökar fertiliteten?

  • vetlanda
    Nacka11 skrev 2016-12-04 12:25:40 följande:

    Efter jag slutade med P-ring va mensen väldigt oregelbunden, så jag lästa mig till att man kan äta rosenrot och GLA. Så det började jag med och efter det så har den kommit som en klocka. Pratade med hon i Life butiken och hon rekommenderade MorGla när det kommer till att balansera det hormonella.


    Tack för tipset!!
  • vetlanda

    Vore kul att veta när ni förväntar mens alternativt ska ta ett grav.test?

    Jag väntar min mens den 8 december.

Svar på tråden Vi som just börjat försöka, här kan vi stötta varandra