Inlägg från: 24årigtjejredoattblimamma |Visa alla inlägg
  • 24årigtjejredoattblimamma

    Vi som just börjat försöka, här kan vi stötta varandra

    Hej tjejer. Jag och sambon är också relativt nya på bebisplaneringen. Denna månaden var 3de försöket men fick tyvärr min mens igår så nu går vi in på försök nr 4. Väldigt tufft även om jag vet att det kan ta tid. Jag och sambon är båda 24 år och försöker med vårat första barn.

  • 24årigtjejredoattblimamma

    Jag får alltid pms ca 2 dagar efter min ägglossning, så jag får ganska tidig pms. Jag håller tummarna för att det inte är pms utan ett tecken på att du är gravid. För vissa kommer ju illamåendet från dag ett typ. !

  • 24årigtjejredoattblimamma

    Jag har inga erfarenheter av något sådant men sedan jag blev gravid har jag också betett mig annorlunda. Ibland tål jag inte lukten av kött och mår ofta illa. Jag tror att hjärnan spelar ett spratt med än när man aktivt försöker bli gravid vilket gör att man får annorlunda vanor.

  • 24årigtjejredoattblimamma

    Jag håller alla tummar för er alla här inne tjejer!

    Jag har 34 dagar mellan mens och mens så väntandet är nog det som är mest jobbigt. Jag har min nästa ägglossning på julafton elr dagen innan. Jag får hoppas på en riktigt bra julklapp detta året !

  • 24årigtjejredoattblimamma

    Hur ofta har ni sex här inne ni som aktivt försöker ?

    Vi börjar på runt dag 10 och kör varannan dag och vi brukar köra varje dag runt den dagen vi tror att ägglossningen är här. Sen brukar vi lugna ner oss några dagar innan mens.

  • 24årigtjejredoattblimamma
    Anonym (Littleprincess) skrev 2017-01-01 17:43:36 följande:

    Gjorde ett test på julaftonsmorgon, 3 dagar innan beräknad mens. Var negativt och på em kom mensen :( Jag som aldrig får den tidigare än dag 28 och nu kom den på dag 25, skumt.

    Bara på det igen :P Har ÄL runt den 5-6 januari så nu får det bli mkt mys. Dock inga symtom som förändrad flytning än.

    Hur går de för er andra? Nån mer som har ÄL nu snart?


    Tråkigt !

    Jag har bim på onsdag. Tog ett test igår på kvällen till och med men det visade negativt. Hoppas det bara var för tidigt ! Jag känner dock på mig att det inte tog dig denna gång heller =(
  • 24årigtjejredoattblimamma

    Kan någon snälla berätta om ni haft typ äl smärtor 1 vecka efter äl. JA har så himla ont vid min ena äggstock. Är 1 vecka efter äl och en vecka innan bim . Det stramar, hugger och sticker. Är detta ytterligare bara min kropp som jävlas elr kan det vara ett tidigt symtom ?

    Jag vill inte få upp Mina förhoppningar men har så himla ont så kan inte Tänk på annat !!

Svar på tråden Vi som just börjat försöka, här kan vi stötta varandra