• jhk88

    Vi som just börjat försöka, här kan vi stötta varandra

    Heeej!

    Jag ovh sambon försöker få vårt tredje gemensamma barn (har två bonusar också). Jag hade ägglossning i fredags troligtvis med tanke på magsmärtor och flytningar, det försvann senare på fredagskvällen... så antar att det var ägglossningen. Vi fick till det massor innan och efter ägglossning... Men jag är redan igång och inbillar mig saker. Tycker mig känna mig annorlunda, vet inte hur jag ska förklara mer än så. Det är SÄKERLIGEN bara inbillning men ändå. Man börjar ju hoppas samtidigt som förnuftet säger LÄGG AV! :P

    BIM är iaf beräknad till den 21-24 januari och det är en stor nedräkning tills dess. Det är vårt första försök denna månad.

  • jhk88
    Anonym (Littleprincess) skrev 2017-01-10 01:43:24 följande:

    Då har vi bim nästan samtidigt, har den 20/1 :D

    Vet precis hur du menar... letar symtom, fast man borde låta bli!


    Vad spännande att vi har BIM så nära varandra :)

    Ja, man borde låta bli men nej. Man letar och letar... :D
  • jhk88
    Anonym (Littleprincess) skrev 2017-01-10 10:18:39 följande:

    Ont i tjejmagen... hoppas på att det är ett bra tecken :)


    Håller tummarna! :)
  • jhk88
    Anonym (88a) skrev 2017-01-10 16:31:22 följande:

    Hej!

    Jag har BIM runt den 24-28. Egentligen så skulle jag ha ÄL den 14/1 men fick ÄL nu igår/idag.. Fick starkt på ÄL-test igår och då försökte vi och idag skall vi göra ett till försök så jag hoppas på att det kan bli något :)

    Kanske inte blir något på första försöket men en kan ju hoppas... innerligt :D

    Detta blir mitt första planerade barn. Jag har ett oplanerat sedan tidigare, men det var några år sedan så jag har glömt nästan allt vad graviditet innebär :D

    Någon mer som har BIM runt 24-28e?


    Hej! Hoppas att det tar sig på första försöket <3 Jag har två oplanerade barn och nu blir det tredje som är planerat :) Känns på något sätt som en helt ny värld för mig :D Jag har bim någonstans mellan den 21-24 januari...
  • jhk88
    Anonym (88a) skrev 2017-01-11 11:04:37 följande:

    Hej! Vad kul så är vi två med oplanerade barn som nu planerar :D Kul om vi kunde följas åt. Du är också 88a? Känner du något ännu?


    Ja, det är jätteroligt att vi har liknande historia med tidigare barn :) Jag är också 88:a :D Jag vet inte om det är inbillning eller inte men tycker att brösten känns annorlunda och häromdagen tyckte jag att det kändes "konstigt" i kroppen. Men idag tycker jag att kroppen lika gärna kan förbereda sig för mens. Vi får se! Känner en hopp och förtvivlan om vartannat hela tiden :/
  • jhk88
    Anonym (Littleprincess) skrev 2017-01-11 17:11:03 följande:

    Jag har 1 planerat (tog första försöket, många år sen) sen 2 oplanerade. Har ny man och han är lika spänd av förväntning dom jag (vilket min förre inte alls va). Så det hela känns väldigt. Ytt för mig med :)


    Vad roligt att din nya man är lika förväntansfull som dig <3 Skönt det är att träffa människor som har liknande känslor som en själv! :)
  • jhk88
    Elliot1 skrev 2017-01-11 17:48:40 följande:

    Hej!

    Trodde jag skrev ett inlägg men nu hittar jag det inte.

    Är en tjej som precis slutat med preventivmedel och nu "försöker". Skriver så pga att vi ej har ambitioner att kolla ÄL och sånt utan sker det så sker det. Dock trodde jag inte jag skulle bli så besatt av detta!! Tänker knappt på något annat. Kroppen har ballat ut totalt efter pillerstoppet så antingen är jag en av de ytterst få som blir gravida innan första mensen eller så är jag bara helt hormonstinn :P

    Så beredd på att det kommer ta ett tag men hoppas verkligen bli gravid första halvåret 2017, så får väl ändå gå under kategorin "försöker" :)

    Vill gärna vara med i ett liret forum för att dela tankar osv, har inte direkt någon annan att prata med då detta fortfarande bara är mellan mig och min sambo.

    Lycka till allihop!


    Kul att du hittat hit, välkommen!

    Hoppas det tar sig snart för er! <3
  • jhk88
    Elliot1 skrev 2017-01-11 20:12:49 följande:

    Tack! Detsamma :) Ska bli kul att följa!


    Ja, det ska bli riktigt kul och spännande! :)
  • jhk88
    Anonym (Littleprincess) skrev 2017-01-11 22:36:33 följande:

    Är också bubblig i magen, lite molande värk ner i ljumskarna som kommer o går. Och från idag börjar brösten ömma. Är bim -9 så vet inte om allt bara är hjärnan som spelar mig ett spratt (igen:P)


    Det är samma här, vi är på samma dag i cykeln :) Intalar mig själv att jag är så jäkla skengravid, för att jag inte ska bli allt för besviken när mensen kommer. Känns så overkligt om man skulle ha lyckats bli gravid på första försöket... :/ Förlåt för min negativitet <3
  • jhk88
    Anonym (88a) skrev 2017-01-12 09:52:58 följande:

    Precis så känner jag också! Eller kände förra månaden då jag slutade med piller, innan första mensen kom, då hoppades jag innerligt och inbillade mig massa symtom. Fast nu blir det första riktiga försöket efter mens. Då jag vet säkert att det faktiskt inträffade en ÄL. Men jag hade ÄL i måndags så ännu har jag inte börjat inbilla mig saker haha.. Till nästa vecka kanske.. Tempen känns fortfarande lite hög iaf.. Känns som en lång väntan..14 dagar.. Jag hoppas innerligt att det tar sig på första försöket (BF i okt), för min första är ett novemberbarn.. Kommer du testa dig runt BIM eller dagarna innan?


    Jag håller tummarna!! Jag kommer testa mig på BIM och efter det. Fast det beror lite på hur jag känner mig innan BIM, känner jag inget speciellt så kommer jag inte testa mig... Du då?
Svar på tråden Vi som just börjat försöka, här kan vi stötta varandra