• Rut86

    Vi som just börjat försöka, här kan vi stötta varandra

    Har just börjat försöka bli gravid och börjar redan bli galen :) Här kan vi stötta varandra på vägen till ett positivt test!

  • Svar på tråden Vi som just börjat försöka, här kan vi stötta varandra
  • 24årigtjejredoattblimamma

    Jag håller alla tummar för er alla här inne tjejer!

    Jag har 34 dagar mellan mens och mens så väntandet är nog det som är mest jobbigt. Jag har min nästa ägglossning på julafton elr dagen innan. Jag får hoppas på en riktigt bra julklapp detta året !

  • 24årigtjejredoattblimamma

    Hur ofta har ni sex här inne ni som aktivt försöker ?

    Vi börjar på runt dag 10 och kör varannan dag och vi brukar köra varje dag runt den dagen vi tror att ägglossningen är här. Sen brukar vi lugna ner oss några dagar innan mens.

  • Aspargus

    Jag tror att jag har ägglossning imorgon eller på tisdag, vi började med sex varje dag i fredags, innan dess varannan dag. Känner att ska man ändå försöka vill jag täcka upp varje dag, hehe. Fortsätter nog med varje dag fram till onsdag i alla fall om inte ägglossningen dröjer.


    Det är lite tråkigt att tvinga sig (ingen av oss har särskilt stor drift) men jag har också märkt att jag fått mer lust övriga delen av cykeln också. Vi har liksom kickat igång lusten på något sätt, så det är trevligt :) Det är ju dock trevligare när det inte är runt äl och man "måste".

  • Aspargus

    Tycker det ser lite mörkare ut på sista så hoppas det är på ingång nu. Sista är taget igår.

  • Aspargus

    Och det ska så klart stå 11 och inte 13 på det näst sista, vet inte vad jag tänkte när jag skrev, haha.

  • Iridina

    Hej! Jag är 25 och sambon 33, vi bor i Småland. Jag slutade med P-spruta för ett år sedan. Vi försöker bli gravida med första barnet. Vi är inne på försök nummer 7 nu.

    Vi ska börja prova att pricka in rätt dag/dagar med ÄL-tester, men sambon är iväg och jobbar i en annan stad i regel några dagar i veckan,så det blir kaske inte helt lätt.

    Jag tog ett test igårkväll för att jag hade rikliga, tunna flytningar, vilket jag inte brukar ha. Men det var bara dag 8 i cykeln. Testet var negativt, men där var ett väldigt svagt streck iaf.

  • vetlanda

    Vi gr ingenting sådant. Vi har sex precis som vanligt på helgen. Vill absolut inte ha nån hets. Då tror jag att de tar ännu längre tid. Då man stressar både sin egen och sambons kropp.

  • Iridina
    vetlanda skrev 2016-12-04 11:50:45 följande:

    Vi gr ingenting sådant. Vi har sex precis som vanligt på helgen. Vill absolut inte ha nån hets. Då tror jag att de tar ännu längre tid. Då man stressar både sin egen och sambons kropp.


    Each to their own :) Vi gjorde inte det innan heller. Men vi tänkte att vi skulle prova nu och se om det passar oss. Trivs vi inte med det för attt det blir stressande eller så, så är det bara att sluta. :)
  • Aspargus

    Det skulle nog dröja många år innan vi blev gravida om vi inte tvingade oss lite eftersom vi fram tills för kanske 2 månader sedan hade sex kanske 1 gång i månaden, ibland inte ens det.

  • vetlanda

    Oj nä de kan jag förstå. Jag har flera kompisar som haft planerat sex runt äl. Å då har de inte hänt nåt å sen när de släppt på det så har de blivit gravida. Det är mest det jag har i bakhuvudet.

    För min del ska sambon börja ligga ute 7 veckorna nu så de blir helgsex automatiskt nu.

    Kan man äta nåt som ökar fertiliteten?

Svar på tråden Vi som just börjat försöka, här kan vi stötta varandra