Inlägg från: Hanky Panky |Visa alla inlägg
  • Hanky Panky

    Vad har man på sig på krogen?

    Den lilla svarta och klackar funkar bäst. Svarta tunna strumpbyxor så här års. Ett par snygga (tighta) stuprörsjeans med en topp eller linne går bra med, särskilt på pub utan dansgolv, kanske med pumps eller stövlar. Men tänk fest, inte vardagsskor.
    Är man timglasformad har man alla chanser i världen att få till en snygg outfit. Så länge man ser figuren Flört Markerad midja är finast, så med kjol och topp är det snyggast om toppen är instoppad i kjolen och kjolen börjar vid midjan. Låter man en topp sluta mitt över rumpan ser man bredare ut. Likaså om en kort kjol slutar där låren är som bredast.

    INTE overknee utan klack till klänning/kjol på krogen. Det kapar av benen så man ser jättekort ut, kan funka om man är typ 180 lång och har kortkort så man ser mycket ben ändå. Absolut inte sneakers. Och det är varmt! Så även om man är frusen i vanliga fall svettas man i linne.

    Men ja, detta är ju min högst personliga åsikt, men jag är ganska bra på att klä mig för att framhäva min figur utan att se vulgär ut Drömmer

    Jag är 33, och ute minst en gång i månaden, ibland oftare. Så tyck inte att du är för gammal Flört

Svar på tråden Vad har man på sig på krogen?