Inlägg från: Loppan i Solberga |Visa alla inlägg
  • Loppan i Solberga

    Påkörd katt

    vacker eller ful. allt sånt ligger i betraktarens ögon. Alla Säger om mina katter hur fina dom är... och ja, det är dom. Jag har 2 bengaler som är jättefina, och en huskatt som har en personlighet som är utöver det vanliga. men mitt hjärta bara smälter för en rysk sfynx fold. den har ett helt annat namn men kommer inte ihåg i skrivande stund. Ärligt den är så ful att jag bara ÄLSKAR den. Vill ta hand om den. Skydda den från allt ont och ha ett underbart liv i min familj. Men den här katten är inte godkännd i Sverige...   och jag är inte rik nog att käpa en   (savannah släng dej i väggen prismässigt) och man ska inte uppmuntra avel på mutation. det har vi sett för mycket av på både hundar och katter. mutationer som är HELT ofarliga - OK men hårlös katt i Ryssland kan nog inte räknas som naturlig utveckling.
    Jag tycker det är fel att avla på¨mutationer, men utseendet avlat på mutation eller inte spelar väl ingen roll. Du fattar kärlek till en annan individ, och den kan ingen ta ifrån någon. DU är RIK:

    Loppan i Solberga
    loppanisolberga.blogspot.se/p/bengaler_13.html

  • Loppan i Solberga

    OJ, genom att svara tråden fick jag helt plåtsligt början på den EN PÅKÖRD KATT. min 13 åriga utekatt blev påkörd och DROG sej hem. Men tyvärr använde sina sista krafter och dog med krossat bäcken och ryggslut hos veterinären fast vi bad om ALLT dom kunde gära för att rädda livet på honom.. När min nuvarande huskatt hade kommit hem med allvarliga skador 2 ggr, byggde jag en utegård. Jag bor på landet men riskerna kommer man inte ifrån och hans liv är värt mer än misshandel el. bilkrock igen. måste tillägga att jag haft förmånen att ge honom stor utegård med naturliga klätterträd.

Svar på tråden Påkörd katt