Inlägg från: Meus Veritas |Visa alla inlägg
  • Meus Veritas

    Bokälskare sökes :-)

    Jag hänger på, är visserligen inte ny på böcker då jag alltid älskat att dyka in i böckernas värld Favorit serien i bokform är nog ändå isfolket av Margit sandemo,

  • Meus Veritas
    Deceree1 skrev 2017-01-01 20:15:05 följande:
    Jag är oxå Isfolksläsare. Även Margit Sandemos andra böcker. Läser inga speciellt tunga författare, mest blir det Virginia Andrews som är en stor favorit och Danielle Steel.
    Åh ja Verginia Andrews böcker om barnen på vinden är ju underbara, har hela den serien ståendes i bokhyllan och har läst dom många gånger om
  • Meus Veritas
    Deceree1 skrev 2017-01-02 13:00:44 följande:
    Men det är ju samma här !! Jag läser dom flera gånger om året! Vad är det med dom här böckerna, som gör att man läser dom om och om igen ?! Dom är så trollbindande, det måste vara det som gör att man hela tiden går tillbaka till dom :))
    Ja både isfolket och verginias böcker är ju sånna som man direkt lever sig in i och ser allt framför sig. Jag tror att en del i det är hur dom är skrivna, det är inget rabblande om olika gator, företag och annat babblande som många av dagens författare tyvärr fastnar i. Dom beskriver platser, människor och händelser på ett så målande men ändå enkelt sätt att man även när man är lite trött i hjärnan kan läsa med lätthet :)
  • Meus Veritas

    Känns som om det redan börjar bli lite tråkig stämning i tråden med tjafs om vad böcker eg heter och vad andra vill att den ska heta. Kan vi inte bara komma överens om att ni tycker olika och återgå till att diskutera böcker för det är väl därför vi alla klickat oss in på tråden?

  • Meus Veritas
    flygrl skrev 2017-01-03 20:36:42 följande:
    Håller helt med. Jag e också nyfiken på tråden men undrade om jag platsar i gänget då jag inte läser typ en bok om dan mm. Hoppas det kan få va högt i tak i tråden och diskussioner om böckerna i focus.

    Hur e förresten upplägget tänkt?
    (Jag e som sagt intresserad men får se om jag fixar tempot och kunskaperna som kanske krävs. Kanske tar mig vatten över huvet här... :/ )
    Klart du platsar! Jag läser inte heller en bok om dan utan snarare runt 9-15 om året beroende på tjocklek. Det vore trist om det blev ännu en tråd där folk ska bevisa sin iq och intellekt för då tror jag den dör rätt fort.
    Jag tycker snarare att det är viktigt att läsa överhuvudtaget så vare sig man läser de tunga böckerna eller lättare ungdomsböcker så tycker jag att det är roligt att få tips och höra vad andra människor tycker om olika böcker :)
Svar på tråden Bokälskare sökes :-)