• flygrl

    Bokälskare sökes :-)

    Meus Veritas skrev 2017-01-03 12:40:31 följande:

    Känns som om det redan börjar bli lite tråkig stämning i tråden med tjafs om vad böcker eg heter och vad andra vill att den ska heta. Kan vi inte bara komma överens om att ni tycker olika och återgå till att diskutera böcker för det är väl därför vi alla klickat oss in på tråden?


    Håller helt med. Jag e också nyfiken på tråden men undrade om jag platsar i gänget då jag inte läser typ en bok om dan mm. Hoppas det kan få va högt i tak i tråden och diskussioner om böckerna i focus.

    Hur e förresten upplägget tänkt?
    (Jag e som sagt intresserad men får se om jag fixar tempot och kunskaperna som kanske krävs. Kanske tar mig vatten över huvet här... :/ )
  • flygrl
    Klickerträna skrev 2017-01-03 20:44:32 följande:

    Jag läser absolut inte en bok om dagen. Jag siktar på 12 böcker i år. Vill inte att det ska vara under press, utan för nöjes skull

    Alla kan ju delta i diskussioner här, oavsett erfarenhet och ambition tänker jag. Kanske bli inspirerad och ge/få tips Det är huvudsaken.


    Visst ja, du har ju ditt nyårslöfte och projekt med läsa mer böcker. Jag vill också läsa mer. Mycket mer.
    Meus Veritas skrev 2017-01-03 21:57:12 följande:

    Klart du platsar! Jag läser inte heller en bok om dan utan snarare runt 9-15 om året beroende på tjocklek. Det vore trist om det blev ännu en tråd där folk ska bevisa sin iq och intellekt för då tror jag den dör rätt fort.
    Jag tycker snarare att det är viktigt att läsa överhuvudtaget så vare sig man läser de tunga böckerna eller lättare ungdomsböcker så tycker jag att det är roligt att få tips och höra vad andra människor tycker om olika böcker :)


    Aniiee skrev 2017-01-03 22:09:11 följande:

    Jag håller med dig. Vill tillägga att det heller inte spelar någon roll HUR man läser, med ögonen, öronen, fingrarna..... Anything goes, huvudsaken är att man läser, inte hur eller hur mycket.


    Klickerträna skrev 2017-01-04 01:25:54 följande:

    Precis!
    Så länge det är god stämning i tråden är alla som är nyfikna välkomna att diskutera olika böcker som vi tillgodogjort oss på alla möjliga och omöjliga vis


    Zadre skrev 2017-01-04 14:10:35 följande:

    Klart du platsar. Alla läser olika fort. Jag siktar på 25 böcker i år. Med min läshastighet så klarar jag det lätt men jag har varit dålig på att sätta mej ner och faktist läsa utan nästan bara blivit Netflix och datorspel, så förra året läste jag kanske bara 4 böcker.

    Nåt upplägg vet jag inte utan nu ser det mest ut som att vi läser vad vi vill och diskuterar böcker i största allmänhet. Jag har svårt med iden att alla läser samma bok och sen diskuterar den då jag vill läsa det jag känner för och inte det nån annan säger åt mej.


    Tack alla för eran förståelse och sunda inställning. Vi läser olika fort och vi har läst olika mycket men förhoppningsvis kan vi berika varandra med tankar & tips kring böcker. Jag kanske kommer läsa mer va ni skriver än själv skriva men då och då kommer också input från mig. Och läsa böcker ska jag göra. Damn it.
Svar på tråden Bokälskare sökes :-)