• Xantan85

    IVF Januari 2017

    Hej alla krigare! 
    Jag heter Sandra 31 år och har startat min första IVF den långa behandlingen, jag och min man har försökt få barn i 11 år och under den tiden har vi slussats åt alla håll och kanter utan att hitta några fel, jag var väldigt överviktig och har gått ner 40 kg för att få den här hjälpen! 
    Sprayar sedan 22/12 och tog min första spruta med Gonal F i gårkväll, Ul på måndag sedan får vi se! 
    Vi gör befruktningen i Falun! :D 

  • Xantan85
    ammela skrev 2017-01-12 18:22:25 följande:
    Jäklar vad duktigt gjort!! Hoppas det går vägen för er, 11 år är lång tid!!
    Tack snälla! <3 

    Ja 11 år är sjukt lång tid! Men nu jäklar sitter den! ;) 
    Någon som vet hur långt det brukar vara till äggplock efter första sprutan? 
  • Xantan85

    Nu är det dags att åka och kolla hur det står till i kroppen efter 5 dagar med gonal F, ultraljud och blodprover nu på morgonen! Spännande

    Jag verkar ha väldigt låg dos av gonal F då jag bara har tagit 100 enheter!

  • Xantan85

    Ja då var undersökningen gjord och jag känner mig så förvirrad... vet inte om de såg bra eller dåligt ut, flera små äggblåsor fanns som var mindes än 1 cm, men jag vet inte om de är normalt eller om det inte var bra.. fick en känsla av att min läkare inte var helt nöjd, men hon ville inte säga något utan hon skulle skicka resultatet till Falun som skulle kontakta mig på telefon...

    Hur har eran äggblåsor varit på VUL efter 5 dagar på gonal F?!

  • Xantan85
    Emsoff skrev 2017-01-16 14:35:41 följande:
    Vad sa Falun till dig? Till mig sa de iaf att det såg helt normalt ut. Och kanske att det till på torsdag kommit någon äggblåsa till. Mina var 9 mm idag. Och det var ju ynka 5 st.
    Dom sa varken eller, min blåsor var ca 7mm-9-mm. Dom ringde sedan och sa att jag ska öka dosen på gonal F och sedan ska jagpå koll igen på Torsdag morgon. 

    Jag hoppas att det är normal tillväxt och att vi får veta när vi ska gra äggplock snart, de är så himla svårt att veta när man aldrig har gjort nått liknande förut!! 
  • Xantan85
    Milla8101 skrev 2017-01-16 18:19:23 följande:

    Så nu har även jag fått tid för äggplock. Onsdag morgon beger man sig till Gbg . Utav 7 blåsor så bör dom få ut ett par stycken väl?


    Åååå va spännande!!! Ja de hoppas jag att dom får, kommer nog gå jättebra!

    Hur stora var era äggblåsor?
  • Xantan85
    Emsoff skrev 2017-01-16 22:04:45 följande:

    Vi verkar vara väldigt lika i tid. Ska också kolla på torsdag nästa gång. Utgår du från Stockholm?


    Men va spännande!!! Jag känner mig bara så förvirrad av allting, vet liksom inte var jag ska vara liksom!! Men det läser sig nog!

    Nä jag utgår från Sundsvall och ska göra plock och insättning i Falun! Du då?!
  • Xantan85
    Emsoff skrev 2017-01-17 06:01:10 följande:

    Vet inte om du såg på Morgonsoffan i TV4 igår. Det handlade om IVF. Hon som kom långt i Mästerkock berättade om sin resa. Iaf så var det en läkare med där. Och hon sa just det att man ska försöka släppa på kontrollen och bara följa med. Svårt! Jag har ett väldigt kontrollbehov och vill veta nästa steg hela tiden. Problemet i det här är väl att nästa steg kan se så olika ut för olika personer. Även om du och jag nästan är i exakt samma skede nu. Så är det ju inte säkert att vi syns i Falun när det är dags för äggplock och insättning (även om det vore väldigt häftigt).

    Jag har hemvård i Stockholm men kommer göra det andra i Falun.


    Ja det är ju så det är, att man bara ska följa med, men det är ju svårt att slappna av när man inte vet om allt ser/är normalt!

    Jag ökade min dos till 150 igår på sprutdag 6, idag börjar jag känna lite molande i magen, längtar till torsdag då jag får se om de växt till sig, men visst borde det rimligtvis bli äggplock nästa vecka?!

    Hur många dagar har ni tagit den andra sprutan som ska hindra naturlig ägglossning?
  • Xantan85
    Emsoff skrev 2017-01-17 06:57:04 följande:

    Jag tar ingen annan spruta. Jag tar ett nässpray. Men jag kör långa behandlingen.


    Jag kör också långa, men jag har två paket av en annan spruta i kylskåpet också, och själva ägglossningssprutan! Vet dock inte när jag ska ta dom ???? men det säger dom väl ????
Svar på tråden IVF Januari 2017