Inlägg från: Klickerträna |Visa alla inlägg
  • Klickerträna

    Farmen

    Då har även jag sett ikapp.

    VART SKA MAN BÖRJA?
    Jösses vilka typer. Som alltid.

    Linnea verkar ha brist på hjärnceller och överflöd av "PP"-tänk. Hade nog hellre sovit på höskullen än tillsammans med henne. Bara det att hon tror att det är en god idé att inleda med att bossa omkring på övriga deltagare som första storbonde får mig att vilja banka lite vett i henne. Och hennes taktik med lien??!?!?!!?? HERREGUD. Och så satt hon och sa att hon var så tävlingsinriktad och ville komma först osv, för att sen göra en kovändning (pun intended) när killen blev först. Då plötsligt handlade det inte om att komma först utan att vara noggrann! LÄR DIG ATT INTE TALA SÅ VITT OCH BRETT I FÖÖÖRVÄÄÄÄG. Jag avskyr henne redan alltså. Bara den där "jag är stark som en björn" fick mig att vända taggarna ut Henne finns det INGET som helst hopp för.

    Och Sahara/James saknar ju fullkomligt självinsikt. INGEN gillar hans "tjejtjusar"-stil. Han är ju läbbig och obehaglig. Och socialt efterbliven. Han kan inte tolka de andra för fem öre, och det är a och o i farmen att förstå sociala relationer och tolka folks åsikter/utsagor/intentioner. Han är körd redan.

    Hon den där tatuerade som "syns och hörs" kan det nog finnas hopp för.
    Gillade även den skäggiga killen som sa att han kommer behöva jobba på det sociala. Han verkar tänka vettigt. Alexander tycks fundera mycket, men han tror nog för gott om sig själv, så det kommer ligga honom i fatet. Han överskattar sin förmåga.

    Fis-gumman (sagt i all välmening) är nog trevlig, men kommer inte vinna. Hon kan nog bidra med god stämning men utöver det tvivlar jag på hennes färdigheter.

    Tycker inte alla fått synas än, och ingen har riktigt visat sina styrkor.
    Men den som verkar äldst av männen finns det hopp för, som nån tidigare sa. Och kanske den "mörka" unga tjejen. Fast att hon uttalad sig om allergi och ska bo på en farm verkar ju inte jätteklipskt...

    Skåningen hoppas jag lite på eftersom det är mina trakter. Men han har ännu inte visat på nån direkt fördel eller styrka.

    Den unga blonda tjejen i rosa verkar det väl inte vara fel på heller.

    Blir kul när Gutta testar dem lite! Älskar Gutta! Jättekul i mitt tycke att bondepraktikan ersätts med Guttas information! Då måste de visa framfötterna och va uppmärksamma. Det är inte mer än rätt.

    Blir säkert en händelserik säsong!

  • Klickerträna
    Linnis92 skrev 2017-01-09 09:13:06 följande:

    Vi som tyckt det varit mycket drama i BSF.

    HÄR kommer det bli drama!

    Har svårt för hon Linnea, storvinsten, men det kanske lättar. Hon Maria som också är tatuerad kommer nog bli min favorit! Killarna såg man ju inte så mycket av, men han som var storbonde (Alex?) han verkar väldigt självgod.

    Är det en timme varje kväll eller hur är det upplagt?


    Har förut varit 30 min Mån-Tors, 60min och tvekamp på Sön.

    Antar att det fortsätter så?
  • Klickerträna

    Jag saknar f.ö. deras ålder. Har det inte förut stått typ "Bertil, 42" nere i kanten när personen är i bild och "intervjuas"?

    Här har vi inte fått veta ett skit om dem?

    Vad jag minns har de tidigare fått berätta kortfattat om sig. Typ "Jag heter Gunbritt, är 54 år och kommer ifrån Floda. Jag jobbar som sjuksköterska och har tre barn." + nån värdelös fakta som att de samlar på glasspinnar eller talar rövarspråket flytande.

    Har det inte varit så förut? Att man fått lite mer info i första programmet? Eller? Det skulle jag vilja ha.

  • Klickerträna
    gubbens gumma skrev 2017-01-10 17:29:13 följande:
    Åldern saknar jag också. Men små korta presentationer av alla deltagare finns på tv4play.
    Ah! Men har det tidigare inte sänts i tv också? Min sambo håller med mig om att det gjorde förra året, men han är ju partisk .
  • Klickerträna
    Linnis92 skrev 2017-01-10 17:50:20 följande:
    Fast jag kollar igenom förra året på webben just nu, då står bara namn och vad de jobbar med ;)
    Aha! Men då är det väl därför vi båda visste mycket väl att Fredrik var "juriststudent" . Det finns ju dock ingen sån info som tv-sänts i år. Enbart namn anges. Men men. Vi lär väl komma underfund med vad de är för typer allt eftersom tiden går!
  • Klickerträna

    Jag tänkte att vi kan ha en liten vadslagning om vem vi tror kommer vinna. Om TS vill så kan man ju uppdatera i TS och skriva upp vem som gissat vad, för att sedan se vem som hade rätt/kom närmst.

    Jag tänkte att en regel är att alla gör sin satsning denna veckan, innan Söndag. Då har alla gissat innan första veckan tagit slut och ingen har åkt ut.

    (När vi mäter resultatet tar vi hänsyn till att ev. nya farmare kommer in i senare skede, och räknar vem av originaldeltagarna som tagit sig längst.)

    Är ni med på detta?

  • Klickerträna

    Alltså Linnea... jag har inte ord för hennes idioti. Hon lever ju i sin egen lilla värld. Helt ovetande om vad folk verkligen tycker och tänker.

    Hans (den äldsta av männen) är vettig, Alexandra verkar vettig, skåningen kan vi nog stryka nu, haha, och Jerry och Niklas verkar både kunna jobba och tänka.

    Alexander kommer göra sig många ovänner om han bara umgås med Linnea, och hon gör sig själv en otjänst om hon inte också drar sitt strå till stacken.

  • Klickerträna
    Johannus skrev 2017-01-10 20:06:06 följande:
    Skäms och säga det, men jag har inte lärt mig hur man uppdaterar trådstart :(

    Men vill gärna vara med i vadslagningen.
    Vad kul! Det går säkert att lösa. Någon som vet kanske kan förklara. Jag vet nog inte exakt hur man gör själv, men vi kan garanterat klura ut det. Blir ju mer överskådligt om vi lyckas lägga det i första inlägget. Annars kan vi nog göra på annat vis
  • Klickerträna
    Johannus skrev 2017-01-10 20:23:06 följande:

    Nu ser jag högst uppe att man kan uppdatera inlägg, men vilken dag skulle vi utnämna våra första (vinnare) som vadslagning?


    Jag tänkte att det bästa är om vi hinner välja innan Söndagens program. Då har ingen hunnit åka ut och vi har valt utifrån vårt första intryck bara.

    Så ser vi sen när säsongen är slut vem som haft den bästa intuitionen redan allra första veckan
  • Klickerträna
    Linnis92 skrev 2017-01-11 20:53:52 följande:

    Jag AVSKYR Linnea, få bort henne fort!

    Nicklas och Maria är mina favoriter hittills. Tycker inte man fått se så mycket av många än


    Haha, det är det jag säger! Hon är fruktansvärd. Ignorant och helt ovetandes om vad folk verkligen tycker och tänker. Hon vill bara bossa över andra, men verkar inte ha hjärnceller nog att inse att hon aldrig mer blir storbonde och minsann kommer få smaka på sin egen medicin om några dagar.

    Jag kan väl officiellt lägga min röst i vadslagningen på Niklas då.

    Gillar Hans som sjutton också, men chansar på Niklas för lite spänning. (Gissar på att andra väljer Hans, så). Jerry verkar bra med. Den där unga kullen med kors under ögat verkar ju inte så dum (som han ser ut) heller. Och de flesta av de unga tjejerna verkar någorlunda normala/vettiga. Men ännu har man ju bara fått se smekmånaden, som ni nämnt. Värre blir det när hungern eskalerar och uppdragen blir svåra och det är ont om folk kvar att utföra allt.

    I alla fall - jag röstar härmed på Niklas.
Svar på tråden Farmen