• Anonym (Bra)

    Varför tar så många föräldrar barnfrias val som kritik?

    Jag tycker att det är bra att människor tar det valet och står för det. Med tanke på hur många föräldrar som lastat över mer och mer på samhället, så tror jag att fler borde valt ett liv utan barn. Nu kan man snart lämna bort barnen 40 tim/vecka fast man själv inte arbetar... Lite otur men sant.

    Till din fråga.

    Jag ser absolut inget fel i att välja bort barn även om jag själv inte gjort det. Finns absolut annat att fylla sitt liv med. Livet är ska man fylla med det man själv vill och inte vad samhället anser vara riktigt.

    Har du valt ett liv utan barn så är det rätt för dig!

  • Anonym (Bra)

    Tar det absolut inte som kritik!

    Så mycket bättre att avstå barn än att skaffa "bara för att"...

    Sen sitter många barn på förskolan medans föräldrar tränar, handlar, och har egentid.

    Nu när Stockholm dessutom erbjuder alla föräldrar 40 timmar/vecka oavsett vad dom gör/inte gör. Ja ni läser rätt. I början kanske inte alla använder sig av det, men om något år är det självklart för de flesta tror jag.

    Det är bedrövligt!!!!

    Jag undrar hur denna generation kommer se på sina föräldrar i framtiden. Hoppas att dom sätter dom på hem och aldrig hälsar på.

    Jag har två barn och älskar dom över allt annat, men skulle aldrig sätta dom mer tid än de behöver på förskola.. Hur bra den än kan vara.

    Så ni som inte vill ha barn utan leva ert eget liv gör helt rätt. Samhället ska inte se ner på er. Ni gör ju ett val som kanske fler borde göra. Stå på er och njut av det liv ni valt.

Svar på tråden Varför tar så många föräldrar barnfrias val som kritik?