• emmaliinnea

    Dem säger att vi är för unga

    Tycker inte du ska lyssna på folk som yttrar sig om något de inte har någon som helst aning om. Så länge du/ni tänkt igenom allt och känner att det är rätt så tycker jag ni ska köra på det! Är själv 20 år och gravid i v8, har hänt flera gånger att mammor i 30-års åldern sagt åt mig att vänta och "leva livet" först, låter nästan som att de ångrar sina barn då de säger så.. ;p leva livet för mig ÄR att skaffa familj! Alla människor är inte likadana.

    Lycka till med er bebisverkstad! :)

  • emmaliinnea
    Jw83 skrev 2017-01-12 06:26:43 följande:

    Det handlar inte om att ångra sina barn. Det jhandlar om att vi själv varit 20 och vet hur mycket man växer och förändras i den åldern. Dom flesta 20 åringar är inte tillsammans med samma partnern är dom är 26, oavsett hur förälskade, förlovade och säkra dom var på det när dom var 20.. Ens förhållande är ALLTID den rätta, inte som andras osv när man är ung. Samma med jobb. Kanske tror man att man ska jobba med naglar och youtube men när det gått ett år eller två så upptäcker man att alla andra håller på med naglar och youtube och då vill man kanske plugga till läkare eller lärare?

    Att riskera att leva separerad med barn kanske inte verkar så farligt när man är 20. Man förstår kanske inte vad det innebär med vv, inte kunna flytta, styvmammor, ekonomi och att försöka dejta. Men en 30+ mamma kanske vet vikten av att hitta rätt pappa, att känna honom väl och attfostra barn tillsammans.


    Som sagt, alla är inte likadana :) Bara för att man är 20 år behöver man inte jobba med "naglar och youtube", snacka om att dra alla över en kam. Jag har varit tillsammans med min sambo läänge och känner honom mycket väl. Vi håller på att bygga hus tillsammans och jag har fast anställning sedan länge tillbaka! Vissa 20-åringar har bra konsekvenstänk och vet visst innebörden med att flytta, ekonomi osv.
Svar på tråden Dem säger att vi är för unga