Inlägg från: Miss Skywalker |Visa alla inlägg
  • Miss Skywalker

    Mannen skrämde livet ur barnen ikväll :(

    Varför låter du honom traumatisera barnen?

  • Miss Skywalker
    Anonym (Ledsen) skrev 2017-01-16 08:54:48 följande:
    Jag har föräldrapenning just nu då jag har en liten bebis hemma men får inte ut så mycket då jag arbetade deltid innan föräldraledigheten. Vi skulle klara oss om jag som ensamstående sökte bostadsbidrag och underhållsbidrag. Men att hitta och söka en ny lägenhet med min inkomst idag skulle bli svårt. Man kan inte direkt uppge bidrag som en inkomst. Och lägenheter är det ont om också nuförtiden.
    Du behöver inte hitta en ny lägenhet. Det är han som ska ut. En bodelning kommer att ge dig lägenheten. Gå till soc och berätta situationen. 
  • Miss Skywalker
    Påven Johanna II skrev 2017-01-16 14:36:16 följande:
    Så trots att du så sent som igår kväll skrev att han vägrar att flytta ut och beskrev honom som en våldsam man som du inte kunde nå fram till så är han egentligen i själva verket en ganska resonlig person som du kan komma överens om en smidig separation med?

    Vad gäller att ställa till med scener framför barnen så har han ju stått för många sådana vad jag förstod. Att du inte vill göra det är förstås bra, men då är det väl ännu bättre att låta hjälpande släktingar ta hand om barnen medan du, och några kvarstannande släktingar och/eller polis, ser till att få ut honom.
    Vad ts har berättat låter han som någon som inte kommer att bli trevligare nu utan kommer att jävlas om barnen allt vad han orkar..
  • Miss Skywalker
    Anonym (Ledsen) skrev 2017-01-16 14:56:43 följande:

    Ja men jag bad honom flytta ut mitt under bråket. Det betyder inte att vi inte kan diskutera dagen efter i lugn och ro när vi båda lugnat ner oss. Jag ska inte diskutera nåt annat än en skilsmässa med honom och självklart vore bästa alternativet en sansad och lugn separation. Men ska ta till mig förslaget att be någon komma över och ta barnen innan. Det låter bäst så


    Jag skulle rekommendera att du inte är själv med honom heller efter att barnen hämtats. Var glad att du har så hjälpsam familj och anta erbjudandet att de kommer dit och stöttar dig.
Svar på tråden Mannen skrämde livet ur barnen ikväll :(