Inlägg från: Jessica04 |Visa alla inlägg
  • Jessica04

    BF SEPTEMBER 2017

    Hej! Gick in i vecka 7 (6+1) Skrattande


    Plussade förra veckan :) 


    Allt bra med dig?

  • Jessica04
    Huuumlan_ skrev 2017-01-17 13:19:04 följande:

    Ja de tycker jag :) ömma bröst och lite illamående under dagen till och från och lite trött :) så väldigt lite känningar hittills :) själv då?


    Åh så gott med lagom känningar, själv har jag sjukt ömma bröst o illamående 24/7, svårt å få i mig mat, kex hjälper inte. Försöker tänka "ju sämre jag mår desto bättre mår bebisen".

    Ska på inskrivet nästa vecka, första barnet?
  • Jessica04
    Huuumlan_ skrev 2017-01-18 07:07:44 följande:

    Ja här är de första barnet. Ska på ultraljud på måndag den 23e, efter de om allt ser ok ut så kommer jag skriva in mig på BVC. Efter ett utomkvedshavandeskap och ett missfall i ryggen så vågar jag inte ropa hej förrän läkaren säger de ser ok ut :)

    Hoppas du får iordning på illamåendet, jobbigt de där om de sitter i heeela tiden. Jag är lite orolig eftersom jag inte känner såå mycket symptom men får bara ha is i mage:)


    Håller tummar och tår för dej! Min värsta mardröm att något är fel och man är ju så maktlös, men jag tänkte jag försöker vara glad då vi försökt så länge och äntligen fått ett plus

    Vi kan byta haha, känner mig gravid för flera! Hua mig!
  • Jessica04
    Huuumlan_ skrev 2017-01-18 19:46:01 följande:
    Jag döpte den till vi som gillar bullar med vanilj. Men som sagt så går de inte att söka på den utan man måste bli tillagd :) så inte vem som helst kan hitta den :) men inget napp hittills på någon som vill joina :)
    Har skickat mail till dej. 
Svar på tråden BF SEPTEMBER 2017