• K grrl

    Mycket fett på insidan av låren. Mår dåligt av alla längdtrådar.

    Anonym (Ledsen) skrev 2017-01-17 18:21:26 följande:
    Tack! Men just rumpan är mer som idealet medans ben hela tiden skrivs i tidningar osv ska vara LÅNGA och smala. Och dom är ju det eftersom jag kan ha 36 i byxor men proportionerna är typ sämre än hos vilken tjej mellan 20-30 som helst. Dom är inte ens jämnstora (låten alltså) utan det är liksom fettdepåer på insidorna medans andra mer har det utspritt runt om.
    Men om du styrketränar mycket, är det inte adduktorerna då? Jag får myyycket fler komplimanger för mina ben nu när de är vältränade och kurviga än när jag bara var smal.
  • K grrl
    Anonym (.) skrev 2017-01-18 15:32:13 följande:

    Förstår inte grejen med thigh gaps alls. Sedan när blev det snyggt att se utmärglad ut? Tjejer har ju bara brett mellan låren om de är opererade eller har så låg fettprocent att mens och dyligt riskerar att tas ur spel.
    Thigh gaps på foton är ju lätt att åstadkomma genom att stå konstigt, så det säger ju inte så mycket. 

    Enligt min erfarenhet gillar killar oftast kurviga tjejer. Modeindustrin säljer en massa smala modeller, men modeskaparna är ju ofta homosexuella och föredrar androgyna utseenden.


    Jag har thigh gap. Jag har ett BMI på 21,5 och har vältränade ben OCH fettkuddar. Jag har dessutom smala höfter. Det är bara det att mina lårben sitter långt isär, vilket jag inte kan göra så jäkla mycket åt.
  • K grrl
    Anonym (Litet bäcken?) skrev 2017-01-18 20:53:45 följande:
    Det var precis detta jag försökte komma fram till i mitt inlägg längre upp. Brett bäcken med lårben som sitter långt isär = större chans till thigh gap. Och vice versa.

    Jag har som sagt också smala höfter och smala ben, men mina lårben sitter tätt och därav inget mellanrum mellan låren. Simple as that.
    Fast jag har inte brett bäcken då, eller breda höfter.
Svar på tråden Mycket fett på insidan av låren. Mår dåligt av alla längdtrådar.