Inlägg från: Anonym (A) |Visa alla inlägg
  • Anonym (A)

    Att jag är trevlig och ser bra ut har bara påverkat nig negativt i livet. Någon mer som känner igen sig?

    Det har påverkar mig enda sen tonåren. Jag ser bra ut och är trevlig. En sån tjej som många killar vänder sig efter.

    För mig är det inget positivt dock, det har gjort svårare att få jobb, kvinnor ser mig som hot på arbetsplatser och manliga chefer kärar ner sig eller bara är kåtbockar och visar man inget tillbaka blir man behandlad som skit.

    Upptagna killar skriver på social medier och är sugna när deras tjejer ligger och sover, detta har lett till att man fått dålig tillit till män man träffat för man tror de gör likadant mot en själv.

    Skulle kunna räkna upp tusen saker. Finns det flera där ute som kan dela med sig av erfarenheter av just detta?

  • Svar på tråden Att jag är trevlig och ser bra ut har bara påverkat nig negativt i livet. Någon mer som känner igen sig?
  • Anonym (A)
    rebeeeckahhh skrev 2017-01-17 21:55:43 följande:

    Precis samma här.. 

    Jag ser väldigt bra ut tycker nog många, nog för bra ut.

    Jag lever de '' perfekta '' livet med en nybyggd marklägenhet och två underbart fina barn, har en jätte snygg pojkvän och är väldigt utåt och trevlig.

    jag har alltid fått kämpa för att folk ska vilja umgås med mig, 

    Ibland vill jag bara bryta ihop för de känns som alla undviker mig och pratar skit om mig.

    Har gått igenom ett helvete, förlorade min dotter i slutet av grav för 1,5 år sedan.. min exman kom ut som gay från ingenstans i samband med det. mycket som varit jobbigt.

    ibland har man bara velat ha vänner som hade tagit väl hand om en... jag vill också ha massa fina kommentarer från folk på Facebook/instagram från folk...

    nu har jag haft pojkvän i en månad och är jätte glad..

    men livet är jobbigt. för jobbigt ibland.

    Varför känner man sig så ensam trots att man vet att man har ett '' bra '' liv? 

    Beklagar verkligen det du varit med om:( känner igen mycket av det du skriver. Min kille var otrogen mot mig med en tjej som inte såg speciellt bra ut. Jag vet att han tycker jag är världens bombnedslag, men tror han ville känna sig snyggare än henne. Folk har alltid haft fördomar tills jag fått kämpa för att bevisat motsatsen.


  • Anonym (A)
    Anonym (bettan) skrev 2017-01-17 21:43:06 följande:

    En ärlig fråga: skulle någon av er som har det här "problemet" vilja byta utseende med någon som anses som ful? Knappast va?Visst ni får oönskad uppmärksamhet, men när ni väl träffar nån ni är intresserad av, då har ni ju stor glädje av snyggheten och charmen. Var glada och tacksamma skulle jag vilja säga! Det är INTE roligare att vara den grå musen som ingen ser.


    Finns ju något mellan ful och snygg, hellre lite "fulsnygg" skulle jag tycka vara bättre.
  • Anonym (A)
    Celines Essence skrev 2017-01-17 22:15:49 följande:

    Jo jag såg att det fanns en undersökning som visade att väldigt snygga kvinnor hade mindre procentuell chans att komma på arbetsintervju. Det är ju fel om det stämmer, men jag tror i alla fall att ett vackert yttre oftare är en tillgång. Men jag tror det stämmer att snygga män oftare ses med mer respekt än snygga kvinnor. Det ligger nog något i det.

    Hur som helst kvarstår frågan hur TS kan veta att det är just utseendet som hindrar henne att få jobb.

    Jag tycker att det är ett begränsade sätt att tänka. Det finns ju så många andra anledningar till att hon har svårare att få jobb.


    Självklart söker jag enbart jobb jag är kvalificerad för och har lång erfarenhet av. Jag är charmig men ändå jordnära och får nästan alltid nej av kvinnor men alltid ja av män. Ser ett tydligt samband.
Svar på tråden Att jag är trevlig och ser bra ut har bara påverkat nig negativt i livet. Någon mer som känner igen sig?