• TiltOnMe

    Att jag är trevlig och ser bra ut har bara påverkat nig negativt i livet. Någon mer som känner igen sig?

    Om du misslyckas trots dina goda förutsättningar har du väl nåt annat fel. Det går ju bättre för snygga människor i regel. Kolla bara på höga chefer. De ser ofta bra ut. Både män och kvinnor. 

  • TiltOnMe
    Anonym (mmm) skrev 2017-01-17 16:20:51 följande:

    Men det här är väl intressant!

    TS skriver om problemen hon känner av angående bemötande snabbt har det kommit tre svar som alla är . .  . nedlåtande.

    Direkt ifrågasätts hennes umgängeskrets (sociala status?) eller att det skulle vara något "annat fel" på TS.

    Jag menar inget negativt mot någon enskild som skrivit, men sammantaget tyder kanske svaren på att det ligger lite i det hon säger. . ? Vackra människor blir nog lätt lite idiotförklarade och nedtryckta.


    Njae. Trevliga och vackra personer blir populärare än andra. Det enda undantaget är att kvinnor kan vara lite passivt aggressiva mot vackra kvinnor. 

    Attraktiva kvinnor är den mest privilegierade gruppen av alla. Det är ungefär som att klaga över att man har för mycket pengar. 

    Om TS skulle testa att vara ful och fet ett tag så skulle hon nog inse sin position och vilja byta tillbaka fortare än kvickt. Jag lovar. 
  • TiltOnMe
    Planta skrev 2017-01-18 00:57:53 följande:

    Tur man är ful som stryk, så har man ett par bekymmer mindre!


    Haha. Ja så är det. Tänk vad jobbigt att få komplimanger och uppmärksamhet av det motsatta könet hela tiden. Att kunna välja och vraka... 

    Har inte känt så många vackra kvinnor men de killar/män som jag känt som varit sådär riktigt snygga och populära är ofta väldigt artiga och trevliga utåt men sen i mer privata sammanhang så vräker de ut sig väldigt mycket nedsättande om andra. "Såg du den där feta kossan som raggade på mig" och liknande. Och då är det ingen "fet kossa" i mina ögon utan en vanlig snygg tjej som kanske är lite mullig eller normalviktig. 

    Tror det blir så. Överflödet av uppmärksamhet skapar ett osunt självförtroende. Lite som kändisar har det på nåt sätt. 

    Jag hoppas dock av hela mitt hjärta att mina barn blir snygga och populära och får uppleva det där överflödet och det gränslösa självförtroendet som jag aldrig hade. Jag ska iaf se till att de har pengar, snygga kläder osv. 
  • TiltOnMe
    Anonym (En till) skrev 2017-01-18 13:47:21 följande:
    O JA jag vill inte byta med en "ful" människa med trist attityd o blyg för hela världen. 
    Något som oxå verkar störa är mitt goda självförtroende o självkänsla, sticker i ögonen att jag är tillfreds med livet. 
    Är du nöjd? Du sitter ju precis och gnäller på ett internetforum? 
  • TiltOnMe
    Anonym (En till) skrev 2017-01-19 08:14:23 följande:
    Är nöjd med hur jag ser ut min familj o min självkänsla. 
    Är missnöjd med att det tyvärr ändå mest gett mig negativt tillbaka från andra människor. 

    Man ska helst va 155, platt röv inga bröst, korta nedbitna naglar. Jobba som vårdbiträde ingen utbildning o inga ambitioner. Älska skräpmat ha barn med 3 olika män osv för att folk ska visa ödmjukhet. 
    Din människosyn kanske är orsaken till att du blir illa behandlad ibland?
  • TiltOnMe
    Anonym (Igenkänning) skrev 2017-01-19 13:59:33 följande:
    TiltOnMe- du personifierar ju Jante själv genom dina inlägg. Hela tråden handlar ju någonstans om den avundsjuka/ aggression som personer som ser bra (går säkert lägga till; har det bra ställt) möter från omgivningen. Man får absolut inte säga att man är nöjd, får då ser man ner på människor som inte har det lika bra. 
    Fast det är ju inte det att hon är nöjd som är problemet utan att hon så uppenbart ser ner på andra som inte vunnit i det genetiska lotteriet. 

    Jag är. tro det eller ej, rätt intelligent och har lyckats bra i livet trots en ganska jobbig tonårsperiod där jag inte var i närheten av några tjejer. Fast det berodde nog mer på blygsel än utseende.
  • TiltOnMe
    Anonym (En till) skrev 2017-01-19 15:44:14 följande:
    Man är nöjd med sig själv, sitt val av liv utbildning osv. 

    Man är missnöjd över att ANDRA stör sig på det. Att de stör sig på att jag råkade få allt liksom, de har inget att racka ner på. 
    Självgodhet är ingen trevlig egenskap. Det kanske lyser igenom?
  • TiltOnMe

    Verkar vara en folksjukdom det här... :)

    Allvarligt, du som skrev det där jättelånga inlägget. Du kan nog faktiskt inbilla dig en del också. Det låter inte helt friskt faktiskt. Låter som om du är folkskygg. 

    Varför skulle en pappa eller lärare försöka förföra dig på klassresan? Låter ju för fan sinnessjukt. Eller så är jag naiv. Händer verkligen sånt? Ok efter en riktigt blöt firmafest men en nykter fotbollsturnering eller liknande? Jag synar bluffen!

  • TiltOnMe
    John22 skrev 2017-01-20 08:54:09 följande:

    Narcissismen vet inga gränser hos vissa asså :) Fortsätt ni att leva i tron att det är synd om er, att världen kretsar kring er och att de negativa aspekterna av att vara snygg ens kommer i närheten av de positiva.


    Exakt. Vissa verkar ju bli helt fucked up av att vara snygga (i deras egna ögon åtminstone). För precis som de finns de som felaktigt tror att det är fula så måste det ju finnas folk som felaktigt tror att de är snygga. :)
  • TiltOnMe
    Anonym (. . . en hel roman..) skrev 2017-01-20 13:02:55 följande:
    Ja sorry -du är naiv..  Ingen bluff jag lovar och svär.  Varför tror du man genom åren blir så oerhört besviken på människor och tappar allt förtroende. 
    Och hopp om att det finns pålitliga personer.
    Du måste haft otur. Tror det är dina hjärnspöken som spelar dig ett spratt också faktiskt. Kommer det alltså fram gifta familjefäder fullt nyktra och säger att han vill att ni ska ha sex? I vilka situationer då? Det låter ju inte klokt. 
Svar på tråden Att jag är trevlig och ser bra ut har bara påverkat nig negativt i livet. Någon mer som känner igen sig?