Inlägg från: Anonym (Fast nej) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Fast nej)

    Min sambo har inte råd med mig..

    Bibbidi skrev 2017-01-18 00:23:05 följande:

    Ni kan inte flytta till en billigare lägenhet? Kan ju vara så att han inte har råd att bo som ni bor nu (han kanske lägger mycket pengar på annat?).


    Men det kan han ju knappast skylla på henne?
  • Anonym (Fast nej)
    Bibbidi skrev 2017-01-18 00:28:03 följande:

    Har jag sagt det? 


    Nej. Men enligt ts så säger han ju att han inte har råd att betala för henne och därför måste flytta isär. Hade problemet legat i att han vill ha en lägre hyra så hade det väl vart bättre att säga det och tillsammans försökt hitta en billigare. Åh om ts vägrade det i så fall flytta isär. Låter inte logiskt.

    Troligen ligger något annat bakom och det är lättare att skylla på ekonomin och lägga över "felet" på ts.
  • Anonym (Fast nej)
    Anonym (...) skrev 2017-01-18 00:37:06 följande:

    Absolut inte, det skulle han aldrig göra.


    Sätter er ner och gå igenom alla era räkningar. Visa honom exakt vad allt kostar och vad du betalar. Be honom visa dig vad han anser att han betalar extra för dig. Gå igenom vilka räknar han skulle ha ensam i en 1:a. Jämför. Ta upp förslaget om en mindre och/eller billigare lägenhet tillsammans. Se vad han säger.
  • Anonym (Fast nej)
    LP79 skrev 2017-01-18 00:41:25 följande:

    Jag betalade för mig och min kille när han var arbetslös, min inkomst var CSN och de få besparingar jag hade från sommarjobbet. Hyran, räkningar och mat var inga problem men att betala äta ute, gå på bio, lite öl, läkarbesök, kollektivtrafik, kläder och fickpengar blir en del även om man håller nere på sakerna en hel del. Beroende på hur ens ekonomi ser ut kan man ju tyvärr komma till ett läge där det blir väldigt svårt försörja två personer även om man drar in på diverse saker. Men självklart skall man försöka dra in på det som går så mycket som möjligt.


    Men enligt ts så betalar han ju inget extra för henne.
  • Anonym (Fast nej)
    Anonym (...) skrev 2017-01-18 00:46:06 följande:

    Jag har föreslagit det men han blir bara arg och vägrar prata med mig, eftersom jag inte "förstår ekonomi". Nej jag förstår verkligen inte hur han tänker..


    För mig låter det som om det är något annat som är fel och han bara skyller det på ekonomin.
Svar på tråden Min sambo har inte råd med mig..