• Grottman

    Tjejer som varit ihop med häradsbetäckare

    Naturligtvis är det inte bra, lita på din känsla!

    Relevant tidigare beteende är ju bästa indikatorn på hur en person kan komma att agera i framtiden.

    Ur familjebildningssynpunkt är kvinnor som är selektiva i partnerval och restriktiva med antalet mer attraktivt. Har hon bara haft ett begränsat antal seriösa relationer är ju sannolikheten större att ni får ett livslångt förhållande. Eller en fin familj som håller tills barnen flyttat hemifrån.

    Detta vet kvinnor mycket väl, och det är väl det du känner på dig undermedvetet. Detta är helt enkelt inte idealt även om hon har en vettig syn på det efteråt.

    Inte alls fel att avhandla detta i 'the talk', tvärt om tar hon rimligen upp det själv då det ju bör vara en stor negativ grej för henne att varit tillsammans med en oseriös / gränslös person med dåligt rykte bland alla vettiga människor...

    Dvs att han inte skärpte sig, om det var tanken, eller att överhuvudtaget ha något med honom att göra. Men till 'the talk' har ni kanske inte kommit än

    Trots det massiva budskapet i media och populärkulturen är ju de flesta ganska traditionella. Snittet på antal sexpartners i en livstid låg tills alldeles nyligen på typ 3.4 vilket naturligtvis innebär att de flesta hittar sin livspartner utan många försök.

    Det är inte manschauvinism att män helst vill vara tillsammans med kvinnor som är ordentliga. Det är bara sunt förnuft och barnperspektiv helt enkelt.

Svar på tråden Tjejer som varit ihop med häradsbetäckare