Inlägg från: Noomi85 |Visa alla inlägg
  • Noomi85

    Gravid Bf Oktober 2017

    Hej!

    Här plussade vi i fredags efter att ha försökt i 15 månader, är andra barnet, med bf i början av oktober.

    Delar också oron för missfall då jag innan första barnet fick tre missfall, varav två bekräftade. Det är tyvärr vanligare än man tror och inte så mycket man kan göra åt saken även om man följer alla rekommendationer om kaffe och mat etc. Det vore för j***t om det skulle bli så efter att ha försökt så pass länge.

    Men, nu var det inte meningen att det skulle bli ett pessimistiskt inlägg det här, jag försöker att inte tänka på saken utan förhålla mig positiv till att vi äntligen plussat!

  • Noomi85

    Vi har tänkt berätta om ett par veckor, ska ha hela tjocka släkten på besök som kommer vara så frågvisa när de ser att jag inte tar mig ett glas vin. Skrattande

    Är det någon här som kört Natural Cycles? Jag började för två månader sedan så det är rätt coolt att vi blev gravida andra månaden med den appen, men som jag förstått det så kan min temperatur visa om graviditeten fortskrider om jag fortsätter mäta temperaturen varje morgon, någon som har erfarenhet av detta?

  • Noomi85
    Hallonfrossa skrev 2017-02-03 10:24:05 följande:
    Tempar oxå fortfarande, finns inget som säger att man inte ska, så länge man är lugn i det.

    Tempen ska ju hålla sig hög.

    Första veckorna brukar jag känna att det är rätt skönt att ha lite koll, eller i alla fall tro att man har de.
    Det var lite så jag tänkte, att fortsätta mäta för att ha lite koll på att den fortsätter vara hög.
  • Noomi85
    Jolly23 skrev 2017-03-03 06:34:53 följande:

    Jag har väldigt uppblåst mage. Är gravid i v 10. Det syns ju tycker jag men jag hoppas andra bara tror att jag har blivit lite "tjock". Någon mer? Ska bli skönt att berätta om ett par veckor.


    Känner igen det där! Är också i v 10 och jag har stora tröjor på mig för att jag själv tycker det syns så mycket och vissa byxor börjar redan kännas lite väl trånga...
Svar på tråden Gravid Bf Oktober 2017