• fritil9

    ÄL feb och BIM mars -2017

    Hej!

    Skulle haft bim 2/2 men blev ingen insemination i januari eftersom att kliniken vi får hjälp via har stängt på lördagar. Självklart var ältestet positivt en lördag!

    Vi håller tummarna för att äl-positivt blir en veckodag denna månad, isåfall blir det vår andra insemination :) Bim borde isåfall bli 4/3. Vi är ett lesbiskt par 22 och 23, snart 24 år gamla!

  • fritil9
    OrchidLily skrev 2017-02-09 16:11:32 följande:

    Vad kul att vi är några stycken, eller kul och kul- men skönt att kunna följas åt.

    Kör ni alla naturligt eller någon (f.u fritil9 som skrev det) som kör med stimulering?

    Börjar med letrozol imorgon (på tredje dagen) och ska äta till tisdag och därefter VUL för att se att äggen växer på. Inget problem egentligen utan ÄL är inte regelbunden (iaf inte innan ;)


    Vi kör inte med någon stimulering av något slag, men det kanske du inte menade :) blir det en helg även denna månad så ska de hjälpa oss så vi får stimulera tror jag!
  • fritil9

    Idag är det dags att börja med äl- stickor! Förväntar mig inte utslag förrän tidigast på torsdag, fredag dock :)

  • fritil9

    Å vad ledsen jag blir.. Vi kommer inte kunna göra en insemination denna månaden heller :( likförbannat så blir det positivt på äl-stickan en lördag denna månaden igen :'(

  • fritil9
    Mariiieee skrev 2017-02-17 18:14:31 följande:

    Fy vad trist :( :( Finns det någon annan klinik som ni kan vända er till?

    Kram


    Nej det finns det tyvärr inte :( känns jobbigt när det ska bli helg. Tänk om det kommer vara en lördag varje månad nu framöver.. kram
  • fritil9
    mickipicki skrev 2017-02-17 23:57:01 följande:

    Men det är ju helt sjukt att de inte kan ha öppet på lördagar! Måste ju vara jättemånga som har ÄL på lördagar! Gud vad irriterande! Vad kan ni göra nu?


    Ja det tycker vi också.. en privat klinik trodde jag faktiskt skulle ha bättre öppettider än landstinget. Enda vi kan göra är att ännu en gång vänta till nästa månad och hoppas att glada gubben kommer en vardag.. :'(
  • fritil9
    AlexSthlm skrev 2017-02-18 09:21:22 följande:

    Fy, vad tråkigt! Risken finns ju att det blir lördagar varje månad ett tag om du (din tjej?) är väldigt regelbunden... Ni har inte funderat på andra vägar som heminsemination eller utomlands ex Danmark?


    Väldigt regelbunden. Vi har tänkt tanken men vill båda vara juridiska föräldrar direkt. De sa på kliniken att de ska hjälpa oss nästa gång om det blev en helgdag! Men nackdelen är att om vi ska stimulera måste vi åka en massa extra svängar långt och det tyckte inte de på kliniken att det var värt för oss. Och fertilitetsenheten på vårt sjukhus hjälper inte längre par under 25 år, vi blev ju avbrutna därifrån lagom när vi skulle hamnat på väntelistan, så vi kan inte åka dit för vul etc. :(
Svar på tråden ÄL feb och BIM mars -2017