• Mariiieee

    ÄL feb och BIM mars -2017

    Hej!

    Vad roligt med en tråd för bim i mars :)

    Jag är 33år och har två barn 12år och 9år gamla. Barnens pappa och har varit separade i åtta år. Nu äntligen har jag funnit lyckan att träffa en ny kille, efter åtta år! Jag och min kille ska försöka oss på en sladdis :) Tog ut spiralen idag. Ägglossning bör vara runt 19februari.

    Bim bör väl bli ca gurka den 5/8.

  • Mariiieee

    Äntligen har mensen slutat upp och härja!! Så nu är det bara att vänta fram till nästa vecka typ fredag till tisdag då ägglossningen ska komma. Min menscykel är lite oregelbunden. Från 26 dagar till 30. Har beställt ägglossningsstickor för att ha lite koll på när.det infaller. Ska bli riktigt intressant det här :)

  • Mariiieee
    Lillafisfia skrev 2017-02-12 08:43:00 följande:

    Imorse kom mensen! Nu laddar vi om för försök 3 med första barnet!!


    Usch vad tråkigt ???? Kram
  • Mariiieee
    fritil9 skrev 2017-02-17 16:01:00 följande:

    Å vad ledsen jag blir.. Vi kommer inte kunna göra en insemination denna månaden heller :( likförbannat så blir det positivt på äl-stickan en lördag denna månaden igen :'(


    Fy vad trist :( :( Finns det någon annan klinik som ni kan vända er till?

    Kram
  • Mariiieee
    Swn skrev 2017-02-19 17:45:17 följande:

    Hejsan! Vi ska göra vårar första försök till vårt tredje barn, nervöst! Hoppas det är ok att jag hoppar in här. Skulle ni säga att detta ÄL-test är positivt?


    Absolut!!! Sexa på bara!!!
  • Mariiieee

    Min kille har lite svårt för komma när vi har sex. Men i kväll så vart det fullträff!!! Nu hoppas jag att ägglossningen kommer igång typ i natt eller så ;)

    Min prins kämpar verkligen för att vi ska få en sladdis :) Beundrar honom verkligen för att han försöker! Oftast när vi älskar så kommer han inte. Då blir han så ledsen :(

    Molvärk har jag som tusan... Haft det i en vecka nu. Håll era tummar att ägglossningsstickorna är positiva imorgon eftermiddag ;)

  • Mariiieee

    Jag har nog haft min ägglossning tror jag. Har hållit koll med ägglossningsstickor. De har varit rätt negativa jäklar fram till igår kväll. Då fick jag ett hyfsat starkt kontrollstreck som jag kunde se utan att anstränga mig. Trodde strecket skulle vara starkare idag, men nope!!! Tvär negativt! Är ägglossningen helt över nu då? Igår kväll kunde jag få tag på lite sekret som jag kunde dra ut till en bro...

  • Mariiieee

    Jag fick fullt utslag på äl-stickan i onsdags. Vi myste sent på tisdags kvällen, det blev lite blött på madrassen så jag hoppas att några små prinsar simmar runt och tar hand om ägget Ägglossningsvärk har jag haft i över en vecka! Idag vid lunchtid så gjorde det sjuhelvetes ont vid högra äggstocken :@ :-/ Sen dess har ägglossningsvärken avtagit lite grann, den är inte lika intensiv längre. Så nu återstår ca 12 dagar av sken graviditet B-)

  • Mariiieee
    Gräddost skrev 2017-02-25 21:57:42 följande:

    Hejsan!

    Får jag vara med här?

    Har BIM den 2-3/3 lite osäker då jag åt pergotime förra månaden som skjöt upp min mens nästan två veckor gissa om jag hann få upp hoppet rejält eller?!

    Hade äl-flytning den 17 så jag räknar med att jag hade äl då.

    Har ett barn sedan tidigare på 1,5 år. Bor i nordvästra Skåne är 30 år gammal.

    Ska läsa igenom tråden nu!


    Välkommen
Svar på tråden ÄL feb och BIM mars -2017