• Mojje16

    ÄL feb och BIM mars -2017

    Gammal i gemet!

    Väntar på äl som enligt app ska inträffa 14/15 feb. Så Bim borde bli 1-2 mars! Är på dag 8 i cykeln idag, tog ett äl-test för har känt mig konstig i magen. Och det visade ganska starkt faktiskt. Men det kan ju ta ett tag ändå. Så vi myser på här hemma. Är inne på 10 el 11 försöket. Så kan väl säga att hoppet börjar sina. 28 och 29 år gamla, första barnet.

  • Mojje16

    Starkt på äl-test idag, inte lika starkt som kontrollstrecket dock. Men räknar med att det kommer vara "positivt" inatt någon gång. Om jag tar imorgon vid samma tid som idag så kommer det sjunka.. varit så tidigare månader iallafall. Så vi myste till det igår imorse, ikväll och så tänker jag imorgon (alla <3-dag, då måste man ju ligga).. ;) Har haft dragningar/kramp i ljumskarna och lite lite äl-flytningar. Så håller tummarna nu! Bim blir 28feb/1mars..

  • Mojje16
    mickipicki skrev 2017-02-16 09:42:34 följande:

    Nu ska vi tänka positivt!

    Denna cykel blir alla gravida i denna tråd! Hur svårt ska det va? Haha

    Jag är på tredje dagen blinkande gubbe (fertil - östrogen stegning), har ÄL-värk mer än nånsin så ikväll eller imorgon borde jag ha en fast gubbe (LH-stegring).

    Nån mer som har ÄL nu eller i dagarna?


    Jag hade äl den 14/15feb.. misstänker jag! Positivt på äl-test den 13 feb, Så antar att ägget släppte dagen efter. Hade fruktansvärt ont i några minuter, ungefär som att hela magen låste sig. Fick ont i svanken och kunde inte slappna av ordentligt. Men det gick över efter knappt 5min. Så jag hoppas! Myst varje dag från i lördags till igår, så vi borde ha säkrat upp.. men nu är det bara den långa väntan kvar.. Bim 28 feb eller 1mars..

    Men idag hade jag äl-flytningar.. de verkar inte riktigt stämma med LH-stegringen.. hur har ni det? ;)

    Håller tummarna att du får fast gubbe snart!
  • Mojje16
    Anonym (Symptom) skrev 2017-02-25 12:52:57 följande:

    Hej folk! Någon mer som haft äl runt 14-16 februari och som har BIM runt den 2 mars? Har ni några symptom?


    Bim 1mars, har lite molvärk och humörsvängningar. Men det brukar jag alltid ha vid den här tiden. Känner inget i brösten, inget illamående osv. Tog ett gravtest igår, negativt.. så har inga förhoppningar.

    Men det låter ju som du har massor med spännande symptom! Håller tummarna för dig :)
  • Mojje16

    Negativt idag på Bim-2 och börjar få spottings. Så tackar för mig nu, 10mån utan plus. Blir att försöka några till och sedan söka för det. Men ska hålla mig härifrån nu. Försöka leva livet lite o inte tänka alls (lättare sagt än gjort).. men lycka till allihop! <3

Svar på tråden ÄL feb och BIM mars -2017