• Mimso

    ÄL feb och BIM mars -2017

    Hej!!

    Inne på vårt 9:e försök med första barnet med BIM runt 16/3... Hoppas starkt att detta blir vår månad och på en 2017-bebis! :)

  • Mimso

    Förra månaden körde vi med CB ägglosningstest och fick EN glad gubbe EN morgon med morgonurin. Redan nästa dag fanns den inte längre...Normalt? Låghormonare? När borde man ha sex då för bäst chans? Om stegringen hos mig är kort dvs och ägget släpps snabbt...?

  • Mimso
    Milou3 skrev 2017-02-10 22:34:22 följande:
    Den månaden jag blev gravid ( förrförra men fick tidigt mf) så hade vi sex samma kväll som glad gubbe visade sig. Även två dagar efter.

    Tror att spermierna behöver ligga lite redo och hunnit simma upp för att möta ägget. Så satsa på att ha sex några timmar efter glad gubbe och följande två dagar så har ni nog gjort det ni kunnat :)
    Tack för svar :) ska testa så denna månad
  • Mimso
    Milou3 skrev 2017-02-16 20:01:44 följande:
    Lucky you ...

    Tyvärr så är min sambo inte direkt överkåt och får prestationsångest om jag skulle föreslå sex varje dag för att få till en bebis. Får "nöja" mig med var tredje dag som vi har det nu. Visst händer det att det blir varannan eller varje dag nångång men det tillhör inte vanligheterna.

    Mitt ex ville ha det 3 ggr per dag och jag minns att jag klagade för vänner om detta maniska beteende.

    Fick vad jag önskade, en man med mer måttligt intresse ...

    Nu råkar denna man vara så otroligt attraktiv och fin på alla sätt så nu VILL jag ha sex 3 ggr per dag ist : /

    Men bebis ska det bli denna månad. Sanna mina ord, som Arja sjunger.
    Exakt samma här! Hahaha. I början trodde jag det var fel på mig... föreslog varje dag - det sket sig totalt! Funderar på att ta ägglossningstest och inte säga när det blir positivt för att inte riskera att han får prestationsångest och inte kan avsluta... Försöker slappna av denna månad. Har bokat utredning 17/3... Har någon gått på en sådan och kan berätta mer? Så dyrt! 700:- för oss båda första besöket... då vill man att det ska vara effektiv tid haha

    BIM 17/3 också hoppas det blir samtal dit och säga att utredning inte behövs...
Svar på tråden ÄL feb och BIM mars -2017