• Charlizee

    BIM Mars 2017

    Hej!! Hoppar in här från februari tråden:)

    Nästa ÄL har jag den 10/3 och BIM 25/3.

    <3

  • Charlizee
    Skrutt 83 skrev 2017-02-21 18:13:39 följande:

    Japp det är den!!


    Den är nu beställd;)

    Tar man den varje dag hela månaden?

    Spännande, allt är värt ett försök!!
  • Charlizee
    jhk88 skrev 2017-02-22 08:41:00 följande:

    Ja, såå helt otroligt besviken och uppgiven blir jag! Nu känns det som att man aldrig kommer att bli gravid... Jag hoppas också vi plussar i mars <3


    Fick min mens idag en dag för tidigt, suck! Denna månad verkar inte varit vår...så många som fick mens till och med tidigare:( Nu testar jag med Borago och hoppas mars blir en + månad!! <3
  • Charlizee
    Skrutt 83 skrev 2017-02-22 10:52:23 följande:

    Vad kul att du ska pröva boragon!! Jag tar från mensens första dag fram till äl varit sen uppehåll. Har läst lite olika om det, visa säger att man kan äta hela mån och andra att man ska sluta vid äl. Har ätit den tre gånger, första gången hade jag inte hört man skulle äta bara fram till äl så åt fram till bim (gravid men fick mf) andra gången åt jag från mensens första dag till äl (blev gravid med dottern) tredje gången åt jag det också från mensens första dag till äl (blev gravid utan att vi ens försökte, måste blivit till många dagar innan äl eller vid avbrutet som vi kört i 3 år, slutade dock tyvärr i mf) så nu hpppas jag boragon gör susen även denna gång :)


    Åh vad spännande! Låter ju väldigt lovande. Fick min mens idag och har inte hunnit få leveransen :/ Hoppas den kommer imorgon! Okej, man kanske får testa sig fram lite då men fram till ÄL kanske är en bra start? :)

    Håller alla tummar för oss<3
  • Charlizee
    mli01 skrev 2017-02-22 17:55:06 följande:

    Finns den å köpa på vanligt apotek ?


    Ingen aning, tror de räknas som hälsokost så kanske någon hälsokost butik? Första gången jag ska testa de, hoppas de fungerar lika bra för mig som många andra man läst om:)
  • Charlizee
    Skrutt 83 skrev 2017-02-25 19:11:56 följande:

    Jag använder iPeriod och Fertility friend. Blir Fertility friend jag går efter, den är helt fantastisk den appen, så himla coolt att man så väl kan tyda kroppens mönster och hur tempen verkligen kan visa vart i cykeln man befinner sig. Man kan även fylla i massa annan bra information och hålla koll på hur man mått i olika delar av cykeln.

    Här är mensen äntligen slut och nu väntar bara uppladdningen mot äl, känns som dagarna seeegar sig fram men är drygt en vecka kvar innan den fertila perioden börjar. Längtar efter äl och att få befinna mig på den spännande sidan av cykeln igen. Det här med bebisverkstad är inget annat än en evig väntan. Väntan på äl, väntan på bim och så om igen..


    Så sant!! Man väntar och testar och testar och väntar!

    Hoppas på tydliga ÄL och tidiga plus!! <3
  • Charlizee
    typ89 skrev 2017-02-26 18:51:53 följande:

    Dum fråga kanske men hur gör ni andra när ni äl testar?. Vilken tid testar ni och håller ni er ett par timmar innan eller går det bra om man kissat typ en timme innan?


    Jag brukar försöka hålla mig typ 2-3 timmar, testar runt lunch. Har för mig jag läst man helst inte ska testa innan kl 10 på morgonen..?
  • Charlizee

    30 år bor i Västernorrland, 3:e försöker med 3:e barnet... testar Borago kapslar för första gången:)

    Osäker på ÄL ena appen säger 8/3 och den andra 11/3... får väl "köra på" enligt båda ;) Testar med ÄL stickor också så förhoppningsvis kan det ge lite klarhet!

    Någon annan som använder Borago?

  • Charlizee
    Skrutt 83 skrev 2017-03-03 09:36:31 följande:

    Japp, jag kör ju också boragon :) hoppas på samma fina resultat som tidigare 3 gånger :) har du känt av något mer boragon än? Tempar du också? Kör du äl-test? Använder Fertility Friend och det är fantastiskt hur bra koll man får på kroppen genom att både köra äl-test och tempa, eftersom man får en bekräftelse på när äl inträffat.


    Jag har inte gett mig in i "temp-världen" än, kör på ÄL test men tycker det ibland kan vara svårt att avgöra utslaget på de. Jag är en av de som aldrig får blanka test...

    Kanske ska testa att tempa? Hur länge behöver man tempa för att få en "normalkurva" att jämföra med? Mitt tålamod är noll, vill bara plussa nu;)

    Vet inte om det har med boragon att göra men har fått tre finnar i ansiktet (vilket jag aldrig har mer än innan BIM)? Hur känner du av tabletterna?
Svar på tråden BIM Mars 2017