Inlägg från: Spångamorsan |Visa alla inlägg
  • Spångamorsan

    Nummer två Okt 2017?

    Fler här som väntar nummer två (eller 3,4,5 för all del...) och har BF I Oktober? Någon som vill följas åt? Märker redan nu att det är skillnad från första gången, har liksom inte "tid" att vara gravid men längtar och gläds ju lika mycket ändå... Särskilt eftersom vi fick kämpa lite för det här syskonet!

  • Svar på tråden Nummer två Okt 2017?
  • Spångamorsan

    Kul!!! Känns kul att bolla med någon längs vägen som också har varit med en vända förut. Hur gammal är din första? Min tjej är 2,5 nu! Full fart här hemma alltså...

  • Spångamorsan
    Samantha85 skrev 2017-02-22 19:58:49 följande:

    Hoppar in här.. har bim +3 .. ska testa mig imon.. är nervös..andra barnet isåfall..har inte haft nån mensvärk. Har däremot känt mig väldigt värm om kinderna..så kände jag inte sist..då hade jag växtvärk direkt..nu har jag känt lite mollnande men annars inget mer..när tog du ditt test? Har du märkt någon skillnad på symptom?


    Testade när jag var tre dagar sen. Mer utifrån tanken på att mensen varit sen ett par gånger förut och att det säkert var så nu också. Jag ville bara veta så att jag kunde gå vidare. Men jag hade också börjat somna på bussen från jobbet och känt mig flåsig. Det plus halsbrännan gav mig ändå något att gå på. Men även om jag tagit två tester känns det ändå lite overkligt, speciellt eftersom jag är i säng med en förkylning från helvetet. Nu känner jag ändå att cirkusen drar igång, jag är konstant hungrig och börjar bli väldigt doftkänslig... Är glad och orolig på samma gång, förra graviditeten var tung. Foglossningar från v10 och massa småproblem. Hoppas jag kommer kunna njuta mer den här gången!

    Lycka till nu. Gör testet så att du vet!
  • Spångamorsan
    Hanna859 skrev 2017-02-22 20:13:23 följande:

    Hej! Jag är i v 8 idag, skall boka in ett tidigare besök för ultraljud pga två MF i tidiga veckor (5-6)

    Enligt min app så är ankomsten 8 oktober ????

    Håller tummarna!!


    Lycka till! Du kommer få en våg, bra folk det. (Har iiiinget att göra med att jag själv är född 5:e Okt såklart...) Skämt åsido, lycka till med UL, förstår att det är nervöst. Man slappnar ju aldrig av helt innan man är på väg till BB men med din historia är det väl bra att ha lite extra koll. Är lite avis på ditt UL ändå, det känns ju så mycket mer verkligt när man sett pyret live. Det är ju en sådan magisk upplevelse.
  • Spångamorsan

    [quote=77439500][quote-nick]Samantha85 skrev 2017-02-23 09:39:58 följande:[/quote-nick]

    skulle testa mig imorse men då kom mensen..lycka till med era små mirakel????

    [/

    Fan, jag är ledsen! Vad tråkigt. Titta gärna in i gruppen när du plussar så får vi glädjas med dig!!!

  • Spångamorsan
    Ejin skrev 2017-02-23 09:47:28 följande:

    Jag väntar nr 3 i oktober. Har två bonusbarn också så de blir 5e barnet i denna familjen. Vet inte om de är galenskap eller bara skoj än Hahha . Mina två andra barn är 5 och 8.


    Bra att ha någon superluttrad med! Hur 17 kommer du ha tid att vara gravid? Haha... Så har du hunnit glömma hur det känns om det är fem år sedan du var gravid sist? För mig är det konstanta aha-upplevelser och jag har glömt så mycket. Trodde nog att den här jäkla HUNGERN skulle komma mycket senare och att tröttheten nog kom först i typ vecka 12. Jag vet inte om det är inbillning men i V6 känner jag mig redan väldigt gravid! Och de här näsblödningarna får gärna lägga av, tack!

    Hur har ni andra det? Är ni redan fulla med symptom eller märker ni inget än?
  • Spångamorsan
    linnis83 skrev 2017-02-23 09:23:33 följande:

    Hej! Jag väntar också nr 2 med bf 13/10, går in i v 8 imorgon.

    Har en dotter som blir 2 år om en månad, så hon hinner bli lite över 2.5 när bebis kommer. :)

    Har också lyckats få en tid för vul om 3 v, pga ma i v 14 första gången jag var gravid. Ska bli skönt att kika in och kolla läget, bara hoppas att det är nåt liv därinne....


    Lycka till!!! Förlåt en okunnig men MA är det missfall du menar? Jag förstår om du vill ha lite extra koll då, jag kan bara föreställa mig hur fruktansvärt det var. Men det går säkert bra nu. Jag försöker intala mig själv samma sak som barnmorskan sade till mig förra gången: De allra flesta graviditeter GÅR ju vägen... Men jag nobbar mer den här gången tror jag, kanske för att nr 1 kom av bara farten men den här har vi fått jobba för. Känns som att man har investerat mer den här gången.

    Våra nr1 är ju ganska lika i ålder. Då vet du precis hur fullt ös det är hemma då!
  • Spångamorsan

    Vad skönt att fler än jag mår tjyvtjockt så tidigt i graviditeten. Jag var inte beredd, inte min sambo heller när han tittade på mig lite skeptiskt och mumlade något om "Värst vad du blev gravid..." när jag ratade hans korv. Alltså korvmiddag.

    Igår undrade jag faktiskt vad 17 jag gett mig in på när jag sitter i kapprummet på dagis, trött, gravid, lite illamående och förkyld med min 2-åring som har en sådan där dag när hon förvandlar sig till en manet och bara vägrar overallen. Jag kände tårarna bränna bakom ögonlocken och undrade hur i helsike jag ska orka med det här i 8 månader till!!! Men på riktigt? Har ni något minne av att det svänger så småningom? Min föreställning är ju att det bara blir värre!

    Hoppas ni får en stark dag!

  • Spångamorsan
    Tisse85 skrev 2017-02-24 12:50:21 följande:

    Hoppar in här!

    Jag är i v 7 (6+1) Har tidigare en dotter som är 8 år.

    Har senaste dagarna fått illamåendet.

    Jämför jag med min föra graviditet så mådde jag extremt illa från v 5 till v 37. Spydde i stort sätt varje dag och på detta fick jag tidig smärtsam foglossning v 16 och var efter det mest bara sängliggandes .

    Har alltid velat ha flera barn men intalat mig själv att jag inte vill pga väldigt psykiskt påfrestande graviditet innan.

    Men nu är jag här igen v 7 :D är så lycklig men livrädd för att gå igenom samma sak igen.


    Hej!

    Gud, så känner jag också! Jag hade också tidiga foglossningar, spenderade sista tiden som en strandad val... Hade lite drama på förlossningen också men känner att det är värt det ändå. Tur man hunnit förtränga hur jobbigt allt var! Och jag fick hormonrubbningar efter förlossningen som gjort det omöjligt att gå ned mina gravidkilon, så det känns också jobbigt. Hur ska det sluta med den här kroppen, liksom? Man får bita ihop och hoppas att det går vägen. Det var därför jag ville starta den här tråden: Så att vi kan peppa varandra när saker händer längs vägen!
  • Spångamorsan

    Förra vändan var jag tvungen att göra ett fostervattenprov och då var det alldeles för lätt att bara logga in på KI's hemsida och se könet. Vi blev för nyfikna. Kommer nog vilja veta den här gången också. Har sparat alla kläder etc och tänker att det kan vara skönt att i lugn och ro rensa när man ändå går hemma och vaggar omkring den där sista tiden.

    Tycker det vore ballt att vänta men jag är nog för nyfiken av mig! Har fått bestämt för mig att det är en pojke den här gången. Vi får väl se...

Svar på tråden Nummer två Okt 2017?