Inlägg från: Jgirl93 |Visa alla inlägg
  • Jgirl93

    Vi som precis slutat med p-piller

    Tänkte starta upp en tråd för oss som precis slutat med p-piller för att nu starta igång bebisverkstad.

    Jag slutade med Yasmin 1 februari 2017.

    Hade haft Yasmin i ca 2 år och innan dom åt jag neovletta i 5 år ca.

    Tycker det kan va intressant att bolla tankar kring det här med att skaffa barn och hur man mår efter pillerstopp osv.

    Själv har jag mått riktigt skit måste jag säga. Har haft humörsvängningar från helvetet och känt mig så ledsen och känslig för minsta lilla efter att ha slutat med p-pillren.

    Tror även jag varit/är skengravid då min längtan efter en liten bebis är enorm. Är på dag 30 nu i menscykeln och ingen mens än. Hat testat negativt på gravtest än så länge i alla fall.

    Hur har ni mått efter att ha slutat?

  • Svar på tråden Vi som precis slutat med p-piller
  • Jgirl93

    Okej då slutade vi ju samtidigt med p-piller eftersom jag med slutade 1 februari eller jag tog sista sockerpillret den 31 januari så är ju pillerfri sedan 1 februari. Jag fick min pillermens (kemisk) den 28 januari och när den var slut började vi köra oskyddat.

    Vet inte heller när ägglossning är än osv men enligt beräkning så borde den varit 10 februari om nu något ägg släppte. Har med haft molande värk. Nu är jag på dag 31, imorn 32 sedan min pillermens och än har inte min "riktiga" mens kommit. Gjort gravtest och dom har visat negativt. Hoppas det bara är hormonnivån som är för låg för att ge utslag än eller att mensen annars kommer snart så vi kan fortsätta vår babyverkstad! :)

  • Jgirl93

    Det låter ju precis så som jag känt. Jag fick ju min pillermens den 28 januari och väntar på att den riktiga mensen nu ska komma. Är på dag 32 och vet inte hur lång cykel jag har eftersom jag ätit p-piller innan i 7 år.

    Har haft/har uppsvullen mage, ömma bröstvårtor, humörsvängningar, ont i ryggen och känt mig gravid/skengravid.. Hoppas mensen kommer snart eller ett plus..

  • Jgirl93

    Hej allesammans!

    Igår plussade jag ???? blev alltså gravid direkt efter pillerstoppet och fick därför aldrig nån riktig mens så enligt beräkning är jag nu i vecka 6 (5+2)

    Håller tummarna för er andra nu!!

  • Jgirl93

    Jag plussade inte förän bim +7 och då fortfarande svagt så kan vara att du med är en låghormonare.

    Håller tummarna för att du är som jag och får ett plus snart <3

  • Jgirl93

    Hej allesammans! Hur går det för er? Glömde bort den här tråden som jag startade då jag plussade den 5/3 på första försöket! Kändes helt otroligt att bli gravid efter bara 4 oskyddade gånger och efter att ha ätit p-piller i 7 år så får oss tog det bara några dagar att bli gravida efter pillerstoppet.

    Nu är vi i vecka 13 (12+2) så nu börjar vi känna oss lugna då vi även sätt bebis hjärta slå och på onsdag ska vi på kub!

    Lycka till ni andra!!! <3

Svar på tråden Vi som precis slutat med p-piller