Inlägg från: Anonym (pappa) |Visa alla inlägg
  • Anonym (pappa)

    Varför drömmer man om familj, hus, Volvo och hund?

    Jag vill ha en trygg punkt som mina äventyr kan utgå ifrån.

    Ja, jag har universitetsutbildning, make, barn, villa, volvo och vovve. Fast inte volvo, för vi har valt andra bilmärken. Det är min bas, min trygga grund som jag kan falla tillbaka på. Jag kommer till exempel aldrig i livet vara arbetslös mer än en kvart ungefär, tack vare min utbildning. 

    Men jag ser det inte som lyckat på det sättet jag tror att du menar. Jag är inte "i mål" eller "klar" på något sätt. Och inte heller ser jag folk som bor i hyreslägenhet, har andra, lägre utbildningskrävande jobb eller inte har barn som misslyckade på något sätt. De har bara gjort andra val, ungefär som när jag och maken äter ute och han tar en fiskrätt och jag äter kyckling. Inget rätt eller fel, bara olika.

    Intressat för övrigt det du säger om att du har haft en svår uppväxt, kanske till och med "maskrosbarn", och därför inte vill eller förstår "villa, volvo och vovve". Jag är själv maskrosbarn och det var en av anledningarna till varför jag redan som rätt ung drömde om just det, att kunna ha och skänka mina barn det jag själv inte hade som barn.

Svar på tråden Varför drömmer man om familj, hus, Volvo och hund?