• Lisa91

    BIM 20-31 Mars!

    Hejhej!

    Hade första "riktiga" mensen senaste efter att ha slutat med p-piller , är osäker på datum och så för första tre dagarna var de ytterst lite och sen de fyra resterande dagar som vanligt. Gör anteckningar i appen p tracker. Äl mellan 6-9/3 och bim 20-23/3, kommer börjar med cb ägglossningstest på typ fredag för att ha koll när den kommer. 2a försöket 1a barnet.

    Nån mer med erfarenhet som har ätit p-piller och som slutat ?

    Ska bli kul att följa andra med samma datum och hoppas på massa plus!! :)

  • Lisa91

    Började med cb ägglossningstest igår, än så länge negativt men kör på endå! :)

    Denna väntan alltså..

    hoppas de går bra för er andra också! :)

  • Lisa91

    Hej

    Jag kör just nu med clearblue digital ägglossningstest, inget positivt svar än så länge.. men jag testar direkt på morgonen för de står de i bruksanvisningen. Nån som vet om de är skillnad att testa på morgonen eller EM/kväll ?

  • Lisa91

    Hejhej

    Går fortfarande och väntar på ÄL.. kört med cb ägglossningstest en vecka nu utan resultat , visste ju som sagt inte riktigt vilket datum jag skulle räkna mensen ifrån eftersom de kom lite de första dagarna och sen normalt.. räknar jag från när de blev normalt så är de ÄL på söndag, så håller tummarna nu och vääääntar.. :)

  • Lisa91
    Freya18 skrev 2017-03-09 23:18:55 följande:

    Det är ju lite frustrerande och behöva vänta och vänta. Man behöver mycket tålamod med bebisplaner! :) Men väldigt roligt och spännande är ju det hela. Förhoppningsvis stegrar hormonerna för dig snart!


    Fick glad gubbe imorse när jag testade! :)))
Svar på tråden BIM 20-31 Mars!