Inlägg från: Anonym (M) |Visa alla inlägg
  • Anonym (M)

    BIM 20-31 Mars!

    Hej, jag hoppar gärna in!


    Jag testade med ägglossningstest idag för första gången.. (Valde Clearblue)


    Saken är den att jag och min man har en son som är 9 år i april och vi har inte kunnat få fler barn då min mens har varit som bortblåst efter förlossningen... Fram tills nu i feb, helt chockad men ändå så glad att den kommit tillbaka. Trots utredningar har vi inte fått svar på anledningen till utebliven mens...


    Men nu tillbaka till testet.. och jag fick en glad gubbe, vilket innebär att man har maximail fertilitet. Sååå spännande!!!


    Så nu hade vi sex igår och kommer ha i några dagar till här framöver. Jag försöker att inte hoppas för mycket, men det vore ju helt fantastiskt om kroppen är återställd efter alla dessa år!

  • Anonym (M)
    Jsv17 skrev 2017-03-04 18:00:31 följande:
    Välkommen, och wow vad häftig kroppen är, att den kommer igen bara så där :) Får du positivt på ägglossningstestet så reagerar ju kroppen iaf som den ska inför en ägglossning, hoppas verkligen att ett ägg släppte och ni får bli gravida direkt, tycker det är förtjänt om igt man väntat 9 år.

    Lycka till :)
    Tack! Jaa... spännande period just nu minst sagt! Även om vi inte plussar (vilket vore helt galet) så skulle jag bli väldigt glad om mensen kom igen.. så att det inte var en engångsföreteelse...
  • Anonym (M)
    Lisa91 skrev 2017-03-06 19:00:46 följande:

    Hej

    Jag kör just nu med clearblue digital ägglossningstest, inget positivt svar än så länge.. men jag testar direkt på morgonen för de står de i bruksanvisningen. Nån som vet om de är skillnad att testa på morgonen eller EM/kväll ?


    Jag testade också med Clearblue 4/3 (mitt på dagen kl 14:00) och fick glad gubbe... Så jag vet inte om det spelar någon roll vilken tid man ska testa, men det står ju på morgonen i bruksanvisningen så jag hade kört med det.
  • Anonym (M)

    God kväll på er! 


    Jag känner mig så fundersam nu... Jag testade med Clearblue ägglossningstest för första gången i lördags och fick glad gubbe. Kände även av känningar i äggstocken under måndagen (tror jag att det var, minns inte hundra..)


    Nu ikväll bad mannen mig att testa med ägglossningstestet igen, för att kolla så att det "fungerar".. sagt och gjort och jag förväntade mig då en rund ring då ÄL bör vara passerat.. Men nej då.. Även denna gång kom en smiley upp.. 


    Vad menas med detta? Jag kan väl inte fortfarande ha ÄL...?
    Känner mig så besviken och att man inte kan lita på detta test..?!

Svar på tråden BIM 20-31 Mars!