Inlägg från: yallayalla |Visa alla inlägg
  • yallayalla

    BIM 20-31 Mars!

    Jag hakar också på! Är idag på dag 15 av 29 ?? Har dock inte kört med äl test. Men köpte ett paket idag då jag enligt ägglossning-uträknare på nätet borde ha Äl idag. Men det visade ett väldigt svagt stack... .

    Tror jag hade Äl i tisdags... Så misstänker att min äl kommer tidigt i cykeln.. Min mens är regelbunden och jag har tidigare haft lätt för att bli gravid..

    Dock fick jag i tisdags (dag 13av 29) ljusbruna flytningar som nu gått över till mörkbruna. Brukar inte ha det i vanliga fall ????

    Spännande!

  • yallayalla
    Freya18 skrev 2017-03-09 17:17:54 följande:

    Välkommen! :)

    Jag är också på cykeldag 15 idag. Det kan vara så att din ägglossning har redan varit som du misstänker. LH kan sjunka himla snabbt efter ägglossningen. Du kan se på bilden som jag la upp idag.

    Eller så fortsätter du testa några dagar till för att se om det blir en stegring.

    Angående flytningarna så kan det komma en mindre blödning i samband med ägglossning. Så det kan ju vara på grund av det.

    Lycka till!


    Tror också det är så! Gjorde ett nytt ÄL test nu & det syns knappt något sträck ???? Så hoppas det var ÄL i tisdags & att det tog sig ??

    Dina texter visade verkligen tydligt. När jag googlat på äl tester är det väldigt olika hur stark texten visar. Bara att vänta ut några dagar ???? Plussade på BIM - 5 förra gången!
  • yallayalla

    Ni som haft Äl & håller era tummar, när ska ni göra graviditetstest? Jag fick hem 5st på lådan idag ????????

    Sista testade jag bim - 5

  • yallayalla
    emizz skrev 2017-03-10 18:40:50 följande:

    jag skulle vilja börja testa redan nu  men det är ju för tidigt men runt BIM - 5 tror jag att jag börjar testa 


    Vi borde ju haft Äl ungefär samtidigt? Jag tror min skedde tisdag kväll.. Jag får ju test mani, helst skulle jag vilja göra ett gravtest varje dag :p Tänker att jag ska chansa att göra ett på torsdag nästa vecka Äl +9...
  • yallayalla
    baby2017 skrev 2017-03-12 10:43:18 följande:

    Nu börjar dagarna med vänta, BIM -6 och det börjar klia i testfingrarna och som vanligt börjar alla typer av symptom dyka upp :) Har mått ganska illa senaste dagarna och tycker mig se tydligare blodådror på brösten. 

    Hur har ni andra det? Några symptom? Någon som börjar testa?


    Åå, spännande! Känns som dagarna helt plötsligt går väääääldigt sakta! Jag är på Äl+5 idag & BIM - 10... Jag tänkte göra ett test på ÄL +9 och ett på BIM om inte mensen kommer. Fast har iofs 5 test hemma så kanske blir ett till.. Haha test mani!

    När hade du ÄL?
  • yallayalla
    jhk88 skrev 2017-03-12 18:56:12 följande:

    Åh! Vi är på exakt samma dag i cykeln :D Tänkte försöka hålla mig till BIM innan jag testar mig. Blivit så besviken när jag testat och det har varit sååå toknegativt... Håller tummarna för oss båda! :)


    Vad kul! :) Körde du med ÄL test? Jag var bortrest vid äl men hoppas på att några tappra simmare överlevde 2,5dygn :p Körde med äl test 2 dagar efter jag kände av äl. Det var negativt & testa några dagar till, helt blanka. Vi hade egentligen tänkt vänta till juni med bebisverkstaden men vi hade svårt att hålla oss, blir lite besatt när vi bestämde oss för en nr 4a :D
  • yallayalla
    jhk88 skrev 2017-03-12 20:41:55 följande:

    Jag kör inte med ÄL-test, tror att jag skulle bli alldeles tokig av att köra med det. Så går efter känningar och sexlust som indikator ;) Blir det så blir det. Inne på tredje försöket till en liten trea <3


    Helt rätt! Bättre att ta till testen om det har svårt att ta sig! Hur gammal är era andra barn?
  • yallayalla

    Idag är det äl+6! Jag fick (ursäkta detaljer) ljusbruna flytningar som övergick i mörkbruna, som i slutet på mens, när jag hade Äl. Den avtog dock på äl+4. Har haft trosskydd ifall att...

    Men nu idag var det en ljusrosa flytning, hoppas såklart på nidblödning. Men har ingen erfarenhet av detta? Kan det vara en ljusrosa flytning då eller borde flytningen vara mer rödfärgad? Haha, över-analyserar alla tecken :D

    Undra hur lång efter nidblödning man kan plussa? Med lite tur

  • yallayalla
    Freya18 skrev 2017-03-14 15:08:12 följande:

    Jag är så deppig... Har till och med gråtit en skvätt idag.. 

    Jag och maken har kämpat flitigt med att gå vidare efter vårt MA och se positivt inför ett nytt kapitel med bebisverkstad. Vi hade lämnat det där bakom oss och blickat endast framåt. Positiva, glada och förväntansfulla!

    Nu fick jag med sannolikhet bekräftat att det är fortfarande hcg kvar efter MA:t! 

    Testade med PE imorse för att verkligen bekräfta att det är negativt, så att jag kan vara 100% säker ifall jag testar positivt nästa vecka runt BIM.

    Och så blev dagens test positiv (tog 2st med olika urin)! Blev genast helt skakig och glad för jag trodde det var en ny graviditet. Sen kom jag på att jag endast är på ÄL+6 idag. Vilket betyder att det är osannolikt att testa positivt redan.

    Jag känner mig så dum som inte testade innan ägglossningen bara för att få det bekräftat att all hcg var ur systemet. Så att jag slipper bli så här överraskad.. och ledsen. Kände exakt likadant förra månaden när jag testade med PE en vecka innan BIM. Då visade testerna också svagt positivt.

    Den 28 februari var vi på återbesök på Kvinnokliniken där som tog graviditetstest på mig som visade negativt. Men deras tester är inte lika känsliga som PE. Önskar att dom hade tagit blodprov istället..


    Håller tummarna för dig! Som många andra skriver så är der ju inte tillförlitligt.. Om om det nu skulle vara hcg från MA, är det enda möjligt att du är gravid? Jag har ingen erfarenhet av graviditet snabbt efter mf/ma.

    Håller tummarna!
  • yallayalla

    Är det någon som känner symtom än? Min sambo sa igår att "Du är nog gravid", han upplevde att (ursäkta detaljer) sätt det var mycket trängre där nere. Precis så blev det tidigt i förra graviditeten och (oplanerad graviditet) tidigt MF....

    Är bara på äl+8 & BIM - 9/8 men tog ett negativt test på morgonen. Kan inte hålla mig, testnarkoman.

  • yallayalla

    Glömde tillägg att jag även är väldigt täppt i ena näsborren, fast inte förkyld!

    Kanske bara är skengravid :D Men fick verkligen känslan av att det tog sig när jag kände Äl så tydligt...

  • yallayalla
    Skrutt 83 skrev 2017-03-17 09:59:23 följande:

    Minus imorse på äl+9 enligt FF (men satte ut äl samma dag som det var superpositivt äl test så kan ju vara bara äl+8) fick en klassisk svag cb skugga på cb och tog därför ett testlagret och PE men de var negativa så är väl bara spök streck..någon mer som ser?

    Bilden är oredigerad. Inte ska man väl hoppas det är ngt? Då borde väl PE eller testlagret ha gett utslag?


    Precis så såg mitt ut idag, är på äl +10 & BIM - 7... Innan har jag plussat på BIM - 5 & äl +12... En annan gång fick jag negativt på äl +12 men plus på bim. Tror att det kan variera jätte mycket.
  • yallayalla
    jhk88 skrev 2017-03-20 08:59:07 följande:

    Jag känner mig så fruktansvärt nedstämd igår och idag. Nu har jag tagit tre negativa test och har BIM imorgon eller på onsdag. Så nu känner jag att vi har inte lyckats denna månad heller...

    Stort lycka till er andra som väntar på BIM!! <3


    Samma för mig, är på bim - 3/4 & tok negativt idag på morgonen! :( Men jag tänker inte hänga läpp helt fören mensen kommer...

    Får hoppa in i april tråden när mensen kommer *suck*....
  • yallayalla

    Sista testet gjort nu om inte mensen uteblir! Gjorde ett predictor early på sparat morgonurin som visade väldigt negativt, inte ens ett svagt spöksträck :( Är på Äl+14 idag så borde ju visat nu, bim om 2dagar...

    Blir deppig av alla dessa negativa test innan bim :(

Svar på tråden BIM 20-31 Mars!