Inlägg från: ungafruahlberg |Visa alla inlägg
  • ungafruahlberg

    BIM 20-31 Mars!

    FridaB92 skrev 2017-03-15 19:36:31 följande:

    Tänkte hoppa in i den här tråden också :). 25 år från Göteborg. Min och sambons andra försök med första barnet. Förra månaden hade jag MASSOR av symtom tyckte jag och blev sååå ledsen när mensen kom. Denna månaden har jag nästan inga. Det enda jag kan komma o tänka på som är annorlunda är att jag drömmer jättemycket som gör att jag sover lite sämre men annars ingenting.. vet föresten inte ens om det är ett "symtom".

    8 dagar kvar till BIM.


    Jag bara måste skriva till dig kände jag för jag fyller 25, från göteborg och är på vårt första försök med första barnet! Jag har idag torsdag 7 dagar kvar till BIM precis som du också... Håller tummarna för oss båda att det går denna månaden. Har haft lite stickningar långt ner i magen och idag fick jag metallsmak i munnen från ingenstans men tycker att det har gått bort... hoppas det kommer tillbaka! 
  • ungafruahlberg
    Då var det testat.... stort fett negativt test. BIM -5 med ett clearblue early. Men ska testa igen på måndag! Hoppas på bättre besked då. Jag har två symtom jag har funderingar på, jag tillhör den gruppen som får smärtor kring livmodern när jag har avföring vid mens, speciellt om jag har en tampong i, någon som känner igen sig kanske! Men nu har jag haft ont på det viset fast att jag inte har mens? Som om något trycker på livmodern. Och sen undrar jag hur tempen beter sig när man är gravid. Min har stigit sen efter ÄL och idag höjdes det från gårdagens 37,0 till 37,3. Tempen har legat på 36,9 tre dagar i rad innan den höjdes till 37,0 och nu 37,3.
  • ungafruahlberg
    Birdiz skrev 2017-03-18 18:39:25 följande:

    jag fick också negativt med cb early 5 dagar innan bim. sen fick jag positivt en dag innan med ett test från billigatester som inte var ett testatidigt-test, så de kan absolut bli plus för dig med :)


    Åh jag hoppas det! Hade varit så himla roligt , tack för peppen
  • ungafruahlberg

    Tog ett test idag, BIM-3, negativt. Nu tänker jag inte testa förrän BIM. Så jobbigt med negativa tester ... önskar jag bara kunde släppa loss och inte fokusera så mycket

  • ungafruahlberg
    Isathe skrev 2017-03-21 11:14:22 följande:

    Jaha, då kom de lite rosa på pappret efter toalettbesöket Gråter, så antar att min mens drar igång idag absolut senast imorgon. Så jag får hoppa över till Apriltråden och hoppas på en decemberbebis Glad


    Håller tummarna för alla er andra!


    Åh nej vad tråkigt :( håller tummarna för attapril är din månad, kanve ev syns där också.
  • ungafruahlberg

    Kunde inte hålla mig så tog ett test idag, är på ÄL+12-13, negativt. Är det någon som också fått negativt ungefär nu men fått positivt längre fram? Känns som om det borde vara positivt nu... BIM på torsdag.

  • ungafruahlberg
    Estor skrev 2017-03-24 07:34:35 följande:

    Här inte känt några symtom alls, tempen svängig (förkyld). Men ska ut i kväll så ville va på säkra sidan så blev extremt förvånad.. kom -3 idag :D

    Syns något bättre i verkligheten :)


    Grattis!!
Svar på tråden BIM 20-31 Mars!