Dagens lunch
Grillad karréskiva serveras med pepparsås, potatisgratäng samt lökslungade haricot verts
Grillad karréskiva serveras med pepparsås, potatisgratäng samt lökslungade haricot verts
Min lunch idag blir......
snart dags för frukost..... he....
Kebab talrik på Flintston! Gbg:s bästa kebab kött och mycket!
Angusburgar buffé på lunch restaurangen bredvid jobbet såg jag! Så det får det bli!
Var ute ett ärende på lunchen och stannade bara till vid det jag trodde var en vanlig korvkiosk. Tänkte med en hamburgare, men stället hade bara typ hala-kött i olika former. Provade då en shawarma rulle, den var riktigt god!
Det verkar som det flesta som skriver i den här tråden är hemma.
Vet inte vad det blir ännu.
Har marinerade lövbiff kvar ifrån igår, så kanske grilla dom?
Eller så göra nån sandwich/hamburgare, så jag har en del högrevsfärs över också.
Har en del att tänka på ser det ut som nu, får se vad skitungarna säger och vad de vill ha och sen göra tvärtom
Jag kör fullfart, men kol rätt nära grillgallret.
Om det blir torrt, nä, det blir mört och gott.
Det gäller ju bara att inte övertillaga, då det går snabbt.
Det är därför jag kör rätt extrem värme.
Så får man fin grillyta och mot medium, efter redan 1min.(tror jag det är, tänker aldrig på tiden).
Utan jag kör tills man ser det börja blöda upp och en mini antydan till början av en koagulation av proteinerna som kommer upp.
Körde faktiskt en omgång till igår, och glömde inte olja upp dom denna gång, så grillsmaken ökade ett antal snäpp.
Blev super.
Som jag sa, har inte koll på någon tid.
Utan jag tittar och avgör när det är klart.
Och torrt och tråkigt blir det ALDRIG för mig.
Testa och grilla så kommer du få se hur jävla gott det kan vara med lövbiff.
Grillar även större köttstycken, då jag gillar all grillning.
btw du vet om att man inte ska steka/grilla lövbiff på bägge sidorna väl?
För gör man, så är det svårt att inte få det torrt och tråkigt.
Låta bli och grilla nått så gott som grillad lövbiff låter galet tokigt i mina öron.
Enda anledningen jag kan komma på och ha pizza i grillen, är att man får en annan typ av tillagning.
Även så kan man i en grill öka tempen rätt kraftigt, och då kan man göra andra typer av pizza än vad man kan göra i ugnen.
Aldrig prövat och köra pizza i grillen, men kan tänka mig resultatet blir som vedeldad pizzaugn.
Sen är jag en som kan göra hela måltider på endast grillen, där jag gör sås, gratäng osv..., och köttet/fisken givetvis.
Sen sker inte det så ofta, utan mest skoj och se att det går.
Givetvis har jag stekpanna till min grill, och lite annat smått och gott för detta.