Inlägg från: Peekaboo |Visa alla inlägg
  • Peekaboo

    Gravid med syskon bf november-17

    Hej!

    Hoppar gärna in här, beräknad till 18/11, finns det möjligtvis en hemlig fb grupp eller finns det intresse för det? Lättare att följa där isf :)

    Har en son på nio år som kommer smälla av när han får reda på att det äntligen är dags för syskon :D

    Har haft illamående deluxe i två veckor och det vill inte släppa taget. Magen är rejält svullen också :/ annars kan jag inte klaga :)

  • Peekaboo
    idisslaren skrev 2017-04-04 22:37:11 följande:

    Usch vad jobbigt <3 Vi hade missfall i v 8 och tycker det var jobbigt nog och man vågar inte ens tro man är gravid än...

    Idag åkte förresten mammabyxor på. 6+0 är jag i :P Men så trött på att alla byxor stränar (mest pga allt godis i år tror jag och några pluskilon). Dock så var det inte så skönt med mammabyxor heller så vet rackarns inte hur jag ska klä mig längre! Vad går ni i? Vill inte bli påkommen för tidigt (vid missfallet misstänkte kollegor i v 6...) men ändå ha sköna kläder. What to do?


    Vad jobbigt med missfall i v 8, hade ni fått se att allt såg bra ut innan det eller hur utlöste det sig om man får fråga?

    Själv kan jag bara gå i mjukisbyxor, har en del mammabyxor men de klämmer åt magen och det är ingen fördel när man redan är så illamående :/ annars kanske man kan ha ett par för stora mammastrumpbyxor och klänning?
Svar på tråden Gravid med syskon bf november-17