Inlägg från: idisslaren |Visa alla inlägg
  • idisslaren

    Gravid med syskon bf november-17

    Hej. Plussade idag :D Son född oktober 2015 och hade ett MF i januari. BF 27/11 så håller tummarna att adventsbebisen stannar den här gången :)

  • idisslaren
    Santin skrev 2017-04-04 13:47:03 följande:

    BF 26/11 men får se, kanske blir ett decemberbarn. Kommer det som det förra så blir det början på november. 

    Har ett barn född -14, ett missfall i vecka 17 i bagaget och har försökt ca 1 år efter missfallet. Så nu är det en tid mest av oro. Glädje såklart över plusset men oro över risk för missfall igen.


    Usch vad jobbigt <3 Vi hade missfall i v 8 och tycker det var jobbigt nog och man vågar inte ens tro man är gravid än...

    Idag åkte förresten mammabyxor på. 6+0 är jag i :P Men så trött på att alla byxor stränar (mest pga allt godis i år tror jag och några pluskilon). Dock så var det inte så skönt med mammabyxor heller så vet rackarns inte hur jag ska klä mig längre! Vad går ni i? Vill inte bli påkommen för tidigt (vid missfallet misstänkte kollegor i v 6...) men ändå ha sköna kläder. What to do?
  • idisslaren
    Peekaboo skrev 2017-04-05 20:38:21 följande:
    Vad jobbigt med missfall i v 8, hade ni fått se att allt såg bra ut innan det eller hur utlöste det sig om man får fråga?

    Själv kan jag bara gå i mjukisbyxor, har en del mammabyxor men de klämmer åt magen och det är ingen fördel när man redan är så illamående :/ annars kanske man kan ha ett par för stora mammastrumpbyxor och klänning?

    Vi hade faktiskt varit på ultraljud en vecka tidigare.. Hade komplikationer förra graviditeten så vi var i kontakt med spec. mödravården direkt vi plussade. Och på ultraljudet så pickade ju hjärtat och det sägs ju att om hjärtat slår så minskar missfallsrisken betydligt men jaja.. 


    Mammabyxorna var ingen hit heller för fyller inte ut dom. Vet inte alls vad jag ska ha på mig nu :P Har inte så många klänningar som är lagom rymliga :P Antingen så är de mammaklänningar och den skärningen avslöjar mig nog nu eller så tajt att jag inte kan ha dom :O Har gått upp några kilo i år så alla kläder sitter liksom tajt från början :P

  • idisslaren
    tomten12 skrev 2017-04-06 15:34:55 följande:

    Btw, är det ngn mer som tydligt kan känna sin livmoder? Min är nästan halvvägs upp till naveln.. men beror väl på att den varit upp och vänt 2 ggr innan


    Oj vad spännande! Måste kolla! :P Dock brukar jag aldrig känna den :D
  • idisslaren
    As86 skrev 2017-04-15 22:22:33 följande:
    Hej, hur går det för dig?
    Fick missfall i helgen tyvärr :´( Andra i år... Vi som försökt med syskon sedan juni Hjärta Känns väldigt långt borta nu
Svar på tråden Gravid med syskon bf november-17