Inlägg från: slightlymad |Visa alla inlägg
  • slightlymad

    Gravid med syskon bf november-17

    Jag hoppar gärna in här! Är gravid med tvåan och har bf. 13 november. Hittills har jag haft svagt illamående och kräkts en gång. Känns mysko för har så mycket mindre illamående denna gången. Förra gången spydde jag hela tiden kändes det som. Ända till vecka 20. På ett sätt gör det mig mer orolig att allt inte står rätt till med plutten. Men jag antar att det bara är dumt att oroa sig. Jag har kub inbokat i början av maj, så får se hur det ser ut då.

  • slightlymad

    Usch jag började med mammabyxor idag och vet att mina närmaste kollegor redan misstänker det. Magen har vuxit fram fruktansvärt fort denna gång. Är i vecka 8+3. Nu har illamåendet kommit igång också, men har inte behövt kräkas på jobbet, däremot har jag varit så jäkla trött denna gång. Vet inte om det är för att man redan har en hemma som det känns värre. När tänker ni berätta för omvärlden?

  • slightlymad

    Jag känner igen det där med tröttheten. Jag har somnat efter jobbet i princip alla dagar fram tills idag med diverse bus av min nästan tvååring som resultat. I tron om att han och jag ska sitta vid tv:n en liten stund och ta det lugnt. Jag har verkligen inte kunnat hålla ögonen öppna. Är nu i vecka 12 (11+2) och har kub inbokat fredag nästa vecka. Jag har lite dåligt samvete över att jag inte orkat ge min son så mycket uppmärksamhet jag skulle vilja (pga. Ont i magen och sjukt trött och illamående) men försöker trösta mig med att det snart blir bättre. <3

  • slightlymad

    Åh vad roligt. Jag längtar jättemycket efter de där mysiga rörelserna! Det ska väl kännas något tidigare den andra graviditeten? ???? själv drömde jag inatt att jag väntade tvillingar, en flicka en pojk. Har drömt det tidigare också och även sambon. Får se vad som döljer sig där inne på fredag haha. Nu känns det som att allt har gått så fort! Ska bli så spännande att äntligen få kika in!

  • slightlymad

    Påsklilja: Vad skönt att det såg bra ut. Håller tummarna över att ni ska få bra resultat sen med! :)

    Jag har ett ganska aktivt jobb och idag har varit en sådan dag då man varit igång från start till hemgång. Dessutom har vi fått ny lägenhet idag och flyttat en massa grejer. Jag kunde dessvärre inte hjälpa till så mycket. Mina höfter har börjat strejka. Känns riktigt jobbigt. Känner inte för att få foglossning redan. Jag vet att jag hade det lite förra graviditeten med, men kommer inte ihåg hur/om man kan lindra det. Har ni någon koll?

  • slightlymad


    Var på ultraljud i fredags och fick även Jag se en samarbetsvillig plutt. Allt såg bra ut och hjärtat packade så fint. Magen har börjat synas här med och tarmsvullnaden börjat lägga sig. Fick precis samma datum som innan, så det var skönt. Allt gick så fort bara, så känns som jag knappt minns det. 7 minuter och sen var det klart!
Svar på tråden Gravid med syskon bf november-17