Inlägg från: Anonym (Långhårig 30plus) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Långhårig 30plus)

    Långt hår, när är det "för långt"?

    Anonym (Louise) skrev 2017-03-23 13:10:50 följande:
    Så är det för mig, nu har jag inte lockigt hår, men mitt hår är riktigt svårt att fixa med när det är kort. Kanske att det ser bättre ut för andra när jag har lyckats få till det än när det var långt, men det tar sådan tid att fixa..

    Det blir t.ex. stora vågor utifrån huvudet där öronen är, samt världens lockar när det börjar snudda axlarna, ser inte klokt ut.
    Borstar du det? Jag har självfall och ser inte riktigt klok ut om jag borstar håret. Låter jag det bara vara efter jag har tvättat det blir det lockigt! Borstar jag det blir det mest ett frissigt råttbo Tungan ute Som du beskrivit det tror jag det skulle passa dig bättre med längre hår. Och "äckligt" blir det ju inte om man har en fin lång frisyr. Inte bara låter det växa i en jämn längd. Har testat kort hår jag med, såg ut som en hjälm! Var för tjockt och vågigt för det.

    Mitt är lite kortare nu, men här ser man hur det såg ut när det var som längst.



  • Anonym (Långhårig 30plus)
    Scoops skrev 2017-03-24 11:48:29 följande:
    Från vem kommer det här "generella rådet"? Från någon vars åsikt räknas? 
    Det finns forskning som visar på att den mest attraherande doften för män är kanelbullar, men för den sakens skull säljer ju inte parfymer med kanelbulledoft bäst...
    Det är väl ändå för att vi väljer parfym efter vad vi tycker doftar gott. Inte går man runt och tänker "vilken parfym ska jag ha för att attrahera flest män"


  • Anonym (Långhårig 30plus)
    Anonym (I) skrev 2017-03-24 14:14:24 följande:
    Håller med... det är lite som vissa tjejer som typ "jag klär mig snyggt, fixar håret och sminkar mig ENBART för mig själv!!" Då lurar man sig själv.
    Skulle påstå att dom flesta fixar sig för andra kvinnor. Det är inga män som märker hur snyggt sminkad man är eller vilka schysta klackar man har på sig. Kvinnor dömer varandra hårt.
  • Anonym (Långhårig 30plus)
    klyban skrev 2017-03-24 13:52:59 följande:

    Det ena utesluter inte det andra, det måste man poängtera.
    Och givetvis köper man parfym för det ska lukta gott och inte bara för sig själv.
    Allt annat är självförnekelse.


    Och ja självklart är det inte bara för sig själv. Man vill ju att andra ska tycka man ser bra ut och luktar bra. Men jag fixar inte mig för att attrahera andra. Det vore lite dumt då jag har partner. Så kanelbulle-parfym behövs inte här iallafall Tungan ute
  • Anonym (Långhårig 30plus)
    Anonym (I) skrev 2017-03-24 14:44:46 följande:
    Haha nä. Det är skillnad på våra generationer. Killar i min ålder märker smink, hår och naglar på ett helt annat sätt. Här i Stockholms innerstad är de väldigt medvetna. Kvinnorna däremot stöttar mest varandra och ger fina komplimanger för allt möjligt.
    Så om du ser en kvinna på krogen i jeans, hoodie och sneakers, och sen en kvinna i en smickrande klänning med klackar då tänker du inget speciellt negativt om den ena eller andra?

    Tjejerna här är också duktiga på att ge komplimanger för sådant. Men killarna verkar mest koncentrera sig på att man har en fin figur och ett vackert ansikte. Inte hur duktig man är på att göra en fin makeup tex.
Svar på tråden Långt hår, när är det "för långt"?