Inlägg från: kfh79 |Visa alla inlägg
  • kfh79

    Bebis hösten/vintern -17 i närheten av Göteborg

    Hej! Jag har BF 21/10. Bor i Johanneberg/Göteborg. Har en 8:åring och 10 åring sedan innan men väntar nu en tredje med en ny man. Känns jätte roligt men är lite orolig för barnen så att inte de kommer känna sig utanför men kommer göra allt för att förhindra det. Just nu är vi alla glada iaf. Ska göra Kub test 19/4 är är lite orolig inför det. Har inte berättat något på jobbet ännu men magen har ju blåst upp som en ballong så tror det börjat spekuleras lite. Hade annars tänkt vänta till efter Kub testet. Hur har ni gjort? Ska ni göra Kub test?

  • kfh79

    Hej igen! Ja riktigt roligt att följas åt och att vi verkar vara lika åldrar. Jag blir 38 i höst. För mig har det gått 11 v nu och äntligen börjar illamåendet släppa, har varit riktigt jobbigt. Men är fortfarande väldigt trött i kroppen. Är ni oxå det.

    Som du skriver efter regn... så hoppas jag inte de äldre barnen känner sig utanför de har ju varandra dessutom. Har inte tänkt skaffa fler barn efter denna, känner att kroppen börjar säga ifrån men är väldigt glad att få vara med om detta underverk en gång till. Då jag bara har mina andra barn varannan vecka ska det bli underbart med ett barn hela tiden. Min sambo är helt annorlunda än min exman och pappa till de andra barnen där jag fick ta allt ansvar för hem och barn utan kommer ta sitt ansvar så är inte alls orolig. Känner inte direkt några fler som ska hända barn i min umgängeskrets men hoppas hitta nya vänner förhoppningsvis i denna tråden :).

    Va skönt för er som gjort Kubtest och andra tester med gott resultat, grattis!

  • kfh79

    Nykär 15; Va glad jag är för er skulle att du nu äntligen fått positivt resultat. Hoppas nu bara NIPT testet går bra. Förstår att det måste varit jättejobbigt med barnet som dog innan Kubtestet. Det är ju först efter att man gjort testet som iaf jag vågar ta ut något. Kul att dina barn tar det så bra. Det har mina oxå gjort och som du skriver så får man bestämma sig för att behandla alla barnen lika.

  • kfh79

    Nykär15. Ja riktigt tufft det där. Har inte gått igenom något sådant själv men kan ju bara ana hur hemskt. Då håller vi alla tummarna nu veckorna framöver.

    Hur mår du/ni annars? Själv känner jag att kroppen är 10 år äldre än när jag fick min första pojk, orkar ju ingenting. Men illamåendet har börjat släppa och det är sååå skönt.

  • kfh79

    Nykär15: Ok, då vet du vad du har att vänta :). Ja jag tror oxå det kommer bli lättare med de andra barnen som kommer varannan vecka och är betydligt större och självständigare. Jag hade två år mellan mina barn och det var tufft speciellt när min äldste pojk alltid varit överaktiv och inte kunde vara Still en sekund bara att gå ut, min dotter som är väldigt lugn fick bara följa med. Nu skickar jag ut honom till studsmattan eller fotbollsplanen :). Hur är dina barn?

  • kfh79

    Kibowi! Gott att ni gjort UL och att allt såg bra ut. Jag är i 11+3 nu men får vänta ytterligare 2 v. Efter det kan man ju börja ta ut något, vågar inte det ännu.

    Efter regn! Härligt att du oxå har hittat en ny man där jämställdhet är en självklarhet. Skönt att man kan få en ny chans att få en riktig familj igen och denna gången har man ju lärt sig så mycket på vägen så kommer gå jättebra får vi tro och hoppas.

    Har sett att andra grupper har startat Facebook grupper. Skulle det vara ett lättare sätt att skriva och lära känna varandra tror ni? Den får ju förstås vara hemlig isf. Är ni intresserade kan jag sätta igång en grupp där med. Skicka mig i så fall era FB namn.

  • kfh79

    Hej! Absolut kan vi vänta med FB grupp men det ena behöver ju inte utesluta det andra. Jag startar en när ni skickat era FB namn i ett personligt meddelande om ni vill vara med, hoppas det ska fungera. Självklart kommer den isf vara hemlig så att inte inga andra kan se att vi är med där. Tycker oxå det är smidigare än att skriva här men kommer även kika in här sålänge tråden är aktiv.

    Ska själv göra Kub om 1,5 vecka nu och så fort den är gjord och allt förhoppningsvis är bra kommer jag gå ut mer offentligt och till jobbet. Vågar inte riktigt det ännu, känns så osäkert speciellt när jag fått höra nykär 15: s erfarenhet samt Essexgreen så förstår man att vad som helst kan hända. Men vi är ju där alla här i gruppen och hoppas vi kan stötta varandra i vår oro och uppmuntra varandra. Så tycker det är väldigt trevligt om vi kan följas åt i detta? :)

    Härligt för dig EssexGreen som fått gjort ett första UL, visste inte att man fick göra det så tidigt!?

    Hoppas ni alla har en fin kväll?!

  • kfh79
    Kibowi skrev 2017-04-13 05:22:46 följande:

    Går gärna också med i fb-grupp men kan inte heller skicka pm från mobil.
    Hänger såklart gärna kvar här tills vidare också ????



    Hej Kibowi! Jag har skickat ett meddelande till dig för att höra om dina FB uppgifter. Svara gärna i meddelandet eller pm:a mig om du kan.

    Några fler som vill vara med så är det bara att pm:a. Jag har nu gått ut med min graviditet på jobbet så nu är det officiellt. Ska göra Kub nästa vecka. Har även blivit erbjuden att göra NIPT test isamband med det då de gör en studie så det kanske man ska passa på att göra om det annars kostar pengar! Jag vill mest se att bebisen mår bra och om det är en eller två. Tror inte jag kommer gå vidare. Vill också väldigt gärna lära känna blivande Mammor runt 40. Jag blir 38 i höst och min sambo är 41. Bor i Johanneberg i Göteborg.
  • kfh79
    Helga skrev 2017-04-13 17:51:57 följande:

    Kfh79, jag har svarat på ditt PM. Du har fått mina uppgifter, jag går gärna med i fb-gruppen.


    Hej Helga! Jag har inte fått något PM från dig, knepigt. Kan du skicka igen?
  • kfh79

    Ang Kub så är det väl som ett tidigt UL? Jag vill ju oxå göra det för att se att det verkligen är en bebis därinne. Jag ska göra det nästa vecka och då är jag i v 13+3 så tycker det känns bra.

    Men förstår dig och nykär 15 i och med vad som hände vid senaste kub. Strongt av dig att gå privat, det kostar ju ändå en del.

  • kfh79

    Hej! Har försökt ändra i inställningar så att det ska gå och skicka meddelande till mig. Hoppas det funkar annars får ni lägga till mig som vän på FB för att jag ska kunna bjuda in er. Jag heter Karin Fhager. Har långt ljust hår med mörk kappa och ljus halsduk samt mössa på min profilbild. Hoppas det ska fungera iaf :).Skriv gärna ett litet meddelande på FB så jag vet vilka ni är. Ibland får man skumma vänförfrågningar. Glad påsk på er alla ????

  • kfh79
    EssexGreen skrev 2017-04-15 21:34:27 följande:

    Jag känner igen dig från din profilbild här på FB, men jag vet inte om du minns mig. Ser i alla fall att du är kompis med min bror. Liten värld. Jag skickar PM här på FL.


    Spännande, ja världen är liten :). Jag ändrade min profilbild nu på FB, lite tråkigt med vinterbild nu när det är vår. Nu har jag långt ljust hår och lila överdel. Lägg gärna till mig som vän så kan jag lägga till dig gruppen :)
Svar på tråden Bebis hösten/vintern -17 i närheten av Göteborg