Inlägg från: sarafamilj |Visa alla inlägg
  • sarafamilj

    Måste jag betala? (Blocket)

    Oavsett etniskt ursprung skulle jag tyvärr gett personen som köpte telefonen 800 kr, alternativt erbjudit att häva köpet. Kriminella hotfulla typer känns inte värt det, även om det är hemskt att man ska behöva falla för sådana hot. 

  • sarafamilj
    Anonym (Vemsfel (Ts)) skrev 2017-03-26 19:53:09 följande:
    Förstår vad du menar, tänker lite samma men samtidigt vill jag inte att dem ska få bekräftelse på att man fåt ut sin vilja med en massa hot. Sånna vill vi inte ha i Sverige ( Jag är invandrare) men är emot all våld och hot. Om jag ger honom 800kr kommer dem försätta beete sig på det viset.

    Jag tycker att du tänker helt rätt gällande att de inte ska få komma undan med hot. Själv kanske jag hade svalt förtreten och hävt köpet eller betalt för att slippa vara nervös, men det är ju bättre för vårt rättssamhälle att göra som du. Se bara till att "hota" dem tillbaka med att du kommer kontakta polisen direkt om de hör av sig mer gällande detta på ett hotfullt sätt. Vet de så snabbt som möjligt att polisen är inkopplad backar de nog säkert. Lycka till, jag tycker som sagt att du är stark som vågar stå emot sådana här personer.


    Vill för sakens skull igen poängtera att jag tycker deras ursprung är irrelevant. Men att jag håller med om att ingen människa i vårt samhälle borde få bete sig på det här viset.   

  • sarafamilj
    Anonym (Vemsfel (Ts)) skrev 2017-03-27 11:10:09 följande:
    Tack för dina stöttande ord! :)
    Jag blev ju väldigt nervös när han började hota och höjde rösten men jag sa också att jag kommer ringa polisen om han hör av sig till mig mera.
    Idag skickade han ett sms med texten " kommer knulla sönder dig till din bebis i magen känner min k*k"... jag är nämligen gravid.
    Blir så arg på hans sms, jag har nu ringt och polisanmält idioten.
    Men jösses, helt fruktansvärt!! Bra att du polisanmälde!! Vad sa polisen? 
Svar på tråden Måste jag betala? (Blocket)