Inlägg från: Anonym (OST) |Visa alla inlägg
  • Anonym (OST)

    vad ska jag göra för att väcka lusten hos min fru.

    hasjoh skrev 2017-03-29 13:51:53 följande:
    Ja de har vi pratat om.
    Dumpa!!!!
  • Anonym (OST)
    Anonym (The Lover) skrev 2017-03-29 14:16:11 följande:

    Tja det är ju kanske läge att göra slag i saken skaffa en kvinna i likvärdig sits. Du får leta på kontaktsidorna. Ännu hellre en kvinna som nöjer sig med att vara en KK finns faktiskt tjejer som gör det men visst då finns ju risken om man vill doppa oskyddat att man drar på sig något och helt plötsligt vill frun ha sex. Då är cirkusen igång.


    Fast, hon tyckte det var ok. och man kan faktiskt ha kondom.
  • Anonym (OST)
    hasjoh skrev 2017-03-29 14:42:51 följande:
    Senaste året ca 12-17 ggr. Nej hon har tyvärr aldrig fått orgasm med Meg eller med någon annan kille. Hon gillar inte att ta på sig själv.
    Då knullar du mer än jag gör med min fru, klaga inte. Jag trodde det var noll gånger.
  • Anonym (OST)
    Anonym (37 år) skrev 2017-03-29 14:39:18 följande:

    Jag blir lite ledsen när jag läser detta, Jag är gift och tillsammans med samma man i 15 år, vi har 4 barn och vi har ett bra sexlix och det är så jäkla viktigt. Den närheten man får genom sex är otroligt viktig i relationen, man ger sina innersta känslor och lust till den viktigast människan i sitt liv. 
    Du måste sätta dig ner och verkligen prata med din fru, förklara varför du vill ha sex och berätta att du saknar henne, du är säkert både frustrerad och ledsen. Hade min man sagt detta till mig hade jag gjort allt för att få relation att fungera. Jag kan tänka mig att när ena partern blir ofrivilligt sexlös så söker man sig till annat och det är inte så konstigt...


    Men nu vill du ha sex, om du inte velat, tror jag inte du tänkt så.
Svar på tråden vad ska jag göra för att väcka lusten hos min fru.