Inlägg från: Anonym (Kul) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kul)

    Tips för killar som dejtar online?

    Håller med om att det är snälla killar som gäller.
    Var tydlig med vad du vill. Är du ute efter en seriös relation, så säg det. 
    Är du INTE ute efter en seriös relation, så var väldigt tydlig med det också. Det finns folk som "bara" vill prova sig fram och se vart det leder, men andra vill absolut inte det.
    Tjejer vill veta vad du har för planer och förväntningar. 
    Tala om vad du gillar och inte gillar, och var ÄRLIG! 

    När jag nätdejtade så brukade jag efter lite inledande hälsningsfraser fråga om killen ställde upp på 20 frågor (lite på skoj, men ändå ganska allvarligt) , och då krävdes det såklart att han skulle fråga om mig med. Ville han inte det så var han såklart inte tillräckligt intresserad.
    Saker som vad man gillar för mat, om man har fobier för något, vilken sida av sängen man sover på, om man gillar att visa kärlek offentligt, om man har kontakt med sina ex, vilken sorts tvål man gillar, om man föredrar smör eller margarin, om man är social/festprisse/mysmumrik, gillar parmiddagar/bio, är morgonmänniska mm.
    Jättekul att dissekera folk. Detta är frågor som jag efter ett par ganska långa förhållanden (11 år och 3 år innan nätdejting existerade) märkte spelar viss roll för att man ska mäkta med varandra när förälskelsen mattats av lite.
    Fast det är såklart stor skillnad om du skriver till någon som är 25 eller 45.

    Var glad, ärlig och dig själv från början. Försök inte att passa in för mycket, men lite ansträngning skadar aldrig (bara du kan leva upp till det i det långa loppet).

    Lycka till :)

Svar på tråden Tips för killar som dejtar online?