• June17

    IVF falun, någon mera?

    Hej allesammans!

    Går också på Falun.

    Vart nöjd hitintills. Gjort ett försök innan på en "finare" klinik privat, resultera i inga ägg till frys och 2 kassa 3-4 celliga och en av dem var fragmerade. Detta år 2014. Nu Falun, har jag gjort ett ÄP långt protokoll efter nedreglering på 6 månader (endometrios).

    1 färsk med morula, neg. (Falun) dock + på blodprov som bekräfta att det fäste men släppte.

    (2 frysisar en 5 dagars och en 6 dagars)

    2 försök med FET i en strulig cykel och dubbel ÄL. Tyvärr misslyckades Det inte ens plus på test.

    Nu ruvar jag idag på sista eskimån den blastocyten som är 6 dagar gammal och som är en toppen liggande 8:a! Som har kläckts ur sitt skal så är en hatching blastocyt. Fick foto på den så har i mobilen.

    Denna gång *4:e återsättningen* inga förhoppningar, Inga mediciner görs så naturligt som möjligt och ända ja står ut med är lutinus tabletter. Försöker vara så likgiltig och lugn och leva som vanligt, påminn mig gärna att inte tjuvtesta. ?

    Om jag skulle vilja kolla att hcg är ute ur kroppen kan jag se det möjligast måndag 10 dagar efter Ovitrelle spruta (tar den då jag inte ägglossar varje gång på egen hand)

  • June17

    Hej "Lillflickan"! Gick inte att citera ditt inlägg! Eller Hur! Något strulig cykel och kropp ????

    Är bara på TD 4 eller 5 beroende på hur man räknar.

    Testa ikväll efter ha hållit mig mer än fyra timmar och inte druckigt på två timmar.

    Ska försöka bifoga en mobilbild på det superuber svaga testet!

  • June17

    Testa i förrgår och blankt och samma igår. Så första pluset imorse eller runt lunch utspätt och sista längst ner är från ikväll outspätt och koncentrerat.

    Helt säker att Ovitrellen redan är ur när det visat blankt innan.

    Dock ändå tidigt. Folk som testar med blastocyt som plusat tidigast har plusat svagt svagt på RD 5.

    Jag ruvar ändå på en 6 dagars så kanske därför jag fått supersvagt på RD 4. Räknat ET som dag 0.

    Men ska inte ropa hej än! Dock efter 3 insättningar, cellförändringar, mf och endometrios så och inga plus på 3 år så blir jag chockad!

    Ända som gäller är att jag ser en ökning. Har ett på som mäter 10 mui som jag tänkte ta imorgon.

    Dessa två på bild mäter 25 miu. Puh...inte lätt när man är i IVF bubblan. Och tiden som ruvare är segt!

    Vilken dag är du på och vad ruvar du på? Fet eller färsk, stim eller ostim?

    (Har läst tråden men minns inte) ????

  • June17

    Glömt skriva! Nä. Ingen chans att 13 dagar efter Ovitrelle skulle ge falskt plus! Speciellt inte på CB. Helt klart gravid och glad så in i tusan. Men lite oroad för ev. tvillinggraviditet. Risk finns och med mitt tidiga plus och något starka på dag 5 finns risk.

    Men glad är jag för ett plus på CB är svart på vitt att det bör något i min livmoder. Det enda säkra tecknet jag har på att jag är gravid är extremt tidigt och enorm bäckenbottensmärta aka.foglossning vilket indikerar på mkt hormoner. Vart gravid och fullföljt en graviditet med en sovandes dotter bredvid mig och det tidigaste ofy starkaste symtomet då för ca. 5,5 år sedan var just tidig foglossning!

  • June17


    Så inte alls konstigt att jag i IVF världen är i graviditetsvecka 3 + 3 något sånt. Gravid är jag i alla fall så det sjunger om det!
  • June17

    Men världens sämsta jävla bild! Varför blir den liten och pixlad så man inte ens ser med ett förstoringsglas? :O

  • June17
    Lillflickan skrev 2017-06-22 08:14:52 följande:

    Grattis June! Får du foglossningsbesvär så tidigt? Usch! Jag fick i vecka 12 men det höll sig på en okej nivå och blev aldrig så farligt.


    Tack! Ja! Suger pung! Gör ont så in i helvete. Tur jag har ett foglossningsbälte jag bär annars känns det som att mitt bäcken ska delas i tu. Sjukt, jag vet...och irriterande. Men står ut! Inte sett ett plus eller känt mig gravid på över 5 år. Man glömmer fort det onda. Det är en ständig oro att vara i IVF bubblan. Är det inte oro innan själva befruktning/ET så ska man fortsätta oroa sig.

    Ringde kliniken imorse. De har sommarstängt till augusti. Fick en tid 14/8! Är ju lite mindre än 8 veckor dit! När har du inbokat VUL?
Svar på tråden IVF falun, någon mera?