• Lillflickan

    IVF falun, någon mera?

    Ja, det är bara att vänta och hoppas det blir så bra det bara går när ni väl får köra. Passa på att unna er något riktigt bra tillsammans medan ni väntar. Planera något kul så går tiden lite fortare.

    Själv är jag tokirolig igen. Tror jag håller på att bli galen. Hoppas läkaren vill titta och kan lugna mig på tisdag. Kan man höra hjärtljud med dopplern i v15? Ska till barnmorskan på måndag. Åh vad jag längtar efter att känna sparkar.

  • Lillflickan

    Eelinh, jag har inga svar på dina frågor. Vill nog mest ge dig lite sympati. Jobbigt när det krånglar när man vill komma igång. Hoppas det ordnar upp sig så du får köra.

  • Lillflickan

    Det är hopplöst det där. Först oroar man sig i massa år för att mensen inte ska komma. Sen vill man inte att den ska komma och så kommer den. Sen vill man att den ska komma och så kommer den inte.

  • Lillflickan

    Fick se den lille idag! Känns bra att se att den fortfarande lever. Har fått en plan med RUL och sen kontroll av tappen i v20, 26 och 30 till att börja med. Känns bra. Pratade om infektion och fick det gjordes tester. Pratade sammandragningar och att jag ska få extra kontroller om jag känner av dem.

  • Lillflickan

    Hoppas det blir din tur den här gången. Själv är jag sjukt nervös men börjar äntligen tro att det kan gå bra. Vecka 16 nu.

  • Lillflickan

    Grattis! Härligt!

    Dåligt att inte få instruktioner. Jag använde aldrig testet de skickade med för jag hade ett kvar sen förra gången. Skönt att jag tog det i stället så jag slapp den förvirringen.

    Segt mellan milstolparna. Hoppas du har massa kul att göra så det går fort till ultraljudet.

    Själv väntar jag på RUL i v20 i början av april. Känns oändligt långt bort. Känns som om jag varit gravid i ett år. Vill ha det överstökat så jag får reda på att allt är som det ska.

  • Lillflickan

    Jag fick inga testinstruktioner heller vad jag vet. Kanske för att det var en lördag. Staffan är inte direkt mångordig.

    Jag har gjort VUL i ca v8, KUB i v14 och läkaren kollade UL i v16 tror jag. Så jag har fått lite extra kontroller. Men det är ändå segt. Har varit lite för orolig den här gången efter missfallet i höstas och att jag känner lite att jag inte kommer orka gå igenom en graviditet till om det skulle gå dåligt (men jag kommer säkert inte sätta stopp utan försöka igenn och må dåligt). Börjar få upp hoppet nu ändå i v18.

Svar på tråden IVF falun, någon mera?