• Lillflickan

    IVF falun, någon mera?

    Beklagar mjbo, så hemskt med missfall. Jag fick ett i v 8 för fem år sen. Såg också hjärtat och allt.
    Hoppas det går bra med insättning. Fem till frysen är ju fantastiskt. Hoppas de bara behöver ett.
    Själv har jag bara en kvar. Det är så segt att vänta. Jag är så trött på det. Hoppas på att det går med sista också men känner mig uppgiven.

  • Lillflickan

    Äggledarspolningen var för mig 1000 gånger värre än äggplocket. Fast jag hade ont av själva spolningen. Det är det värsta jag någonsin utsatt mig för. Jag blev inte ivägsläppt efteråt utan mannen fick hämta mig. Fick inte ens gå själv på toaletten. Tjejen efter som gjort samma sak promenerade iväg direkt.
    På äggplocket får man lugnande och lokalbedövning. Kolla så att du får det. Tror jag fick det automatiskt i Falun men lite osäker för jag vet jag sa att jag ville det. Första gången i Linköping fick jag inte det och det ville jag inte göra igen, men även det var bättre än äggledarspolningen. Det kommer gå bra.
    Hoppas och tror att hugg och stick är att äggen växer till sig. När har du kontroll?

  • Lillflickan

    Spännande! Håller tummarna att äggen växer till sig som de ska.
    Kommer inte ihåg hur många dagar jag sprutade, men det borde väl närma sig äggplock snart?

  • Lillflickan

    Låter ju lovande! Håller tummarna för äggplock snart med fina ägg och att du inte får för mycket överstimulering. Det är ingen höjdare.

  • Lillflickan

    Wohoo!

    Själv sjönk jag riktigt lågt idag igen. Var på återbesök efter skrapningen hos läkaren. Allt såg bra ut. Men så är hon tvungen att påpeka att det vore bra att vänta och helst aldrig bli gravid igen. Jag bara gråter.

  • Lillflickan

    På vad som hände när jag fick min son. Graviditeten var jobbig och livmodern trasades sönder på utsidan när/innan sonen föddes i v32. Tror den gick sönder under längre tid, men främst i v30. Ingen har sett något liknande förut och det vet inte vad som kommer hända om jag blir gravid igen. Så jag vet att det är riskgraviditet. Men jag orkar inte höra det. Jag vill så väldigt gärna vara gravid igen och få ett barn till.

Svar på tråden IVF falun, någon mera?