• Lillflickan

    IVF falun, någon mera?

    Tyvärr är det fem år sen senaste äggplocket så jag kommer inte ihåg något om man fick äta eller inte. När är det dags? När behöver du åka? Du kan ju alltid vänta med frukost tills det går att ringa kliniken.

    Vad gäller äggplocket förstår jag om du är nervös, känner igen mig. Men det är inte så farligt. Inte så mycket värre än vanlig gynundersökning. Man får smärtstillande och morfin. Håll koll på lokalbedövningen, men jag tror jag fick den automatiskt i Falun. Har gjort utan i Linköping och det var inte heller så farligt ont, mer jobbigt för jag hoppade till vid varenda stick så det var obehag snarare än ont.

    Lycka till! Det kommer gå galant!

  • Lillflickan

    Wohoo! Sex ägg låter ju jättebra! Skönt att det inte var för jobbigt. Hejar på för att de artar sig bra till i morgon. Blir det femdagars odling?

    Jag tar hellre äggplock än äggledarspolning alla dagar.

  • Lillflickan

    Väntan är det ända man vet i det här...

    Väntar på mensen själv. Hoppas den kommer innan semestern så jag får bada. Sen en mens till innan väntan på ägglossning och så FET någon gång förhoppningsvis i november. Väntan på test och förhoppningsvis evighetslång graviditet. Tre månaders väntan.

  • Lillflickan

    Oj, jag tror inte jag har blött direkt. Men det kanske är vanligt. Ingen aning, kan tyvärr inte hjälpa dig. Hoppas det slutar. Tror det är dumt med tampong i alla fall. Jag skulle hålla mig till binda.

    Går det ringa kliniken i morgon?

  • Lillflickan

    Inget sex rekommenderas. De tog ju inte alla blåsorna så det finns risk att fler ägg lossnar eller redan har lossnat. Risk för att flera ägg befruktas.

    Bra att blödningen minskat. Att inte bada är värst för mig. Jag älskar att bada.

  • Lillflickan

    Efter ET vet jag inte men tror det kan vara bra att avvakta några dagar. Ni får fråga.

    Hoppas med er att de delar sig bra. Ett in och resten till frysen :). Troligtvis inte. Men ett till er och nåt till frysen vore bra.

    Vi hade sex ägg, fem befruktade tror jag. Ett in och två till frysen. Längtar efter att sätta in det sista. Hur stor är chansen att tre av tre tar sig?

  • Lillflickan

    Försök att inte tänka så mycket på det. Det går säkert bra. Om det inte gör det får du reda på det innan onsdag. Men sån otur ska ni inte ha!

Svar på tråden IVF falun, någon mera?