Inlägg från: SaraT81 |Visa alla inlägg
  • SaraT81

    Någon som gjort IVF och är gravid med tvillingar?

    Hej 
    Vi vet inte ännu... Nu vid vårt senaste försök fick vi två embryo tillbaka. Jag tror inte att det är tvillingar då jag inte har jättemånga gravidsympton. Är bara så otroligt glad ifall ett embryo tagit sig och går hela vägen så att säga. Vi gjorde precis vår fjärde IVF-behandlingar. De tre första fick vi ju via regionen och sedan valde vi att gå vidare privat... De två första fick vi ut rätt så många äggblåsor men inte många av äggen var mogna, de mogna befruktades men tog sig inte i delningen. Vid sista besöket på rmc fick vi flera mogna ägg men bara ett tog sig vid befruktningen och återfördes men lyckades inte....

    Nu vid sista hade vi tre fina efter befruktningen, två fick vi återförda. Chansen att båda skulle ta sig är nog inte stor för vår del, men som sagt glad ifall ett litet lyckas :).  Vi ska tillbaka till IVF-kliniken nästa onsdag för ett tidigt ultraljud för att se hur det ser ut, är då i vecka 8+1. Håller tummarna!!!

  • SaraT81

    Hej igen
    Jag hade blivit glad över tvillingar, skulle ljuga om jag skrev något annat! Men som sagt - att bara få ett barn om vi lyckas med det efter alla år med utredningar och sedan IVF-försök så är vi euforiska :)

    Vi gick först på rmc i Malmö och sedan vidare till en privat IVF-klinik efter våra försök i Malmö var slut.

  • SaraT81

    Missade helt att berätta... Kanske tog ett litet tag att smälta! Men det blev så att på VUL så hittade läkaren två små embryon i magen. Som sagt svårt att smälta men så otroligt glada!

  • SaraT81

    Tackar till båda lyckoönskningarna, ska också om någon vecka göra KUB-testet och ser fram emot att få se dem igen! Vi berättade för våra föräldrar i helgen, både mannens och mina. Alla blev lika chockade (och glada) över besked och över att det är tvillingar :) Ibland har jag så svårt att fatta det själv, lite sån realitycheck ibland....

    Jag är beräknad till 17 december, men troligtvis lär jag inte gå hela tiden ut... Gick idag in i vecka 9+0, så varje dag är en dag närmare :)

Svar på tråden Någon som gjort IVF och är gravid med tvillingar?